Zolder opruimen + einde Verkoop Challenge + MP verkopen

Nu de verhuizing toch echt in zicht komt ben ik gisteren maar weer eens de zolder opgegaan. Er staat al een hele stapel dozen, die voor het gemak maar even voor een ladekast gezet waren. Omdat ik niet zeker wist of de kast wel leeg was heb ik alles er vandaan gehaald. Uiteindelijk bleek dat er alleen nog een fototoestel in lag. Maar goed, nu weet ik zeker dat de kast leeg is! De stapel kon weer terug.


Ik pakte ook nog maar weer eens twee dozen in, met allerlei spullen van de zolder. Ik ruimde het meidenkastje op wat er stond en zetten een stapel knipmode's en lappen stof op MP. Het meidenkastje zelf ging ook op MP. Naast het kastje lagen nog wat zakken met dekens en kussens. Een sprei en een echte wollen deken gingen ook op MP. En ja, toen ik toch achter de computer zat besloot ik nog maar het één en ander op MP te zetten. En er komt nog meer! (mocht je belangstelling hebben, link staat rechts bovenin!)


Het zou goed zijn voor de Verkoop Challenge, al deze advertenties, ware het niet dat ik besloot ermee te stoppen. Het is een drukte van belang hier en ik heb er, op dit moment, gewoon te weinig tijd voor. Vorige week verkocht ik nog voor 10,50 euro, waarmee het totaalbedrag op 100,55 euro komt. Niet slecht! Sowieso gaan de MP verkopen beter dan ik van tevoren had bedacht. In mijn inkomstenbegroting voor dit jaar staat een bedrag van 96 euro gepland, zo'n 8 euro per maand. Op dit moment staan de werkelijke MP inkomsten op 170,80 euro. Nog even en dan ben ik over het dubbele bedrag heen!


Zoals ik zei, er gaat nog meer weg hier! Ik heb de babykamer er maar weer opgezet. We hebben het niet nodig en kregen een complete slaapkamer aangeboden voor één van de jongens. Op dit moment hebben de jongens genoeg kasten maar we willen graag over een poos een slaapkamer maken op zolder en dan komen de 'nieuwe' meubels goed van pas! Mocht het ooit nog nodig zijn om babykamermeubels te hebben dan hoop ik dat MP nog bestaat ;-). Ook het schoenenkastje moet het veld ruimen (staat nog niet op MP). De gang in het nieuwe huis is smaller en we zijn nog aan het bedenken hoe we de jassen op gaan hangen. De schoenen willen we in een vaste kast in de gang.
De lampen uit de kamer mogen weg. Ze zijn pas een jaar of 3/4 oud, maar staan straks helemaal niet meer bij de inrichting.


Goed, jullie zijn weer een beetje op de hoogte van de opruimeritus, ik ga weer verder!


Fijn weekend!

Reacties

 1. Wat jammer dat je ermee stopt. Maar ik kan het me wel voorstellen; zo te horen heb je het al druk genoeg! En leuk zeg, dat je er meer mee hebt verdient dan je had verwacht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ik zou graag door de knip en zo gaan,maar ja wij wonen niet in Europa en dat is schrikbarend duur.....
  Hoop voor je dat je gauw weer verkoopt!! Het gaat goed.
  Weet wat het is om te verhuizen en wens je sterkte toe.
  Groet, WIlma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je meer verdiend dan verwacht met marktplaats! Bij mij loopt dat nooit zo goed.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!