Afgelopen week, wat een drukte!

Zaterdagavond.. even lekker zitten! Wat was het druk afgelopen week!


Maandag was het gewoon een dagje hard werken, zoals gewoonlijk.


Dinsdag moesten we alles nog eens nakijken voor de bruiloft en de laatste cadeaus kopen. 's Avonds mocht ik nog op 10 minuten gesprek op school en fietste ik even langs een vriendin. (en ook langs het nieuwe huis, het schiet op!)


Woensdag trouwden mijn zwager en schoonzusje. Manlief en ik waren ceremoniemeesters. Het was een prachtige dag, en alles verliep volgens planning, dus wat wil je nog meer! We lagen om 2 uur op bed, iets te laat naar m'n zin. En de jongens waren de volgende morgen gewoon weer om 7 uur wakker. Gelukkig hoefden ze niet direct naar school, dus hebben we nog even lekker gelegen.


Donderdag verliep wat taai, zoals je begrijpt. Al had ik wel een beetje een campinggevoel. Ik was zo loom en de zon scheen zo lekker!


Vrijdag was ook nogal taai. Ik waste en streek de was en poetste de douche en toilet, en bracht ook nog een uurtje in de tuin door. Schoonouders kwamen nog even koffie drinken en ik ging vroeg naar bed..


En dat voelde ik wel vanmorgen! Het was niet zo taai meer! Dus stond ik om half 7 naast m'n bed en was ik om 7:45 uur op m'n poetsadres. De rest van de dag waren we in en om het huis bezig. Vanavond gingen we nog kijken bij een voetbaltoernooi. B. vond het zo leuk dat hij nog even mocht blijven. Manlief is hem nu ophalen. Ik ga de laatste was nog even strijken en dan is het alweer bedtijd! 


En morgen.. is het zondag. Wat is het toch fijn om zo'n rustdag te hebben aan het begin van de week!
Hoe was jou week?

Reacties

 1. Vol weekje hoor. Mijn week was vooral vol met me zenuwachtig maken voor een partijtje ;-)
  Iets minder groot feestje dan wat jij moest voor bereiden..maar toch....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het was hier een druk weekje. Laatste week van school en je weet het: een gekkenhuis(geen Holland). Maar vandaag eerste vakantiedag!! En warm ook, wat willen we nog meer.
  Take it easy!!
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat de trouwdag zo goed verliep! Hier is het ook vrij hectisch deze laatste weken voor de zomervakantie.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heyhoi! Ik heb je berichtje weggehaald en mijn blog aangepast. Nooit geweten dat omg ook vloeken was, eerlijk gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!