Van alles en nog wat..

Allereerst is het misschien wel aardig om te vertellen hoe oud ik nu echt geworden ben.. 28 jaar! Eén persoon had het goed, de rest zat er naast of durfde niet te gokken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook niet goed in ben ;-) 

Baby's
Twee weken geleden kreeg onze overburen een baby. Na een ziekenhuisopname is gelukkig alles weer goed en zijn ze lekker thuis. Om ze een beetje te helpen neem ik het oudste kindje mee naar school en weer terug. Zo kan ik in ieder geval nog wat doen!

Afgelopen zaterdag beviel een lieve vriendin van een dochter. Het is hun eerste kindje. Alle ervaringen zijn nieuw, en dat is zo bijzonder! Ze beviel in het ziekenhuis, gisteren mochten ze weer mee naar huis. Ze vroegen me om mee te gaan om ze op te halen. Ik vond het een eer, dus zei ik geen nee..
Deze week hoop ik nog wel een aantal keer aan te gaan. Ze wonen dichtbij dus ik kan zo aanwaaien.

Pinksteren
De pinksterdagen zijn weer bijna voorbij. Waar denk jij aan met pinksteren?
Wij gingen gisteren en vandaag naar de kerk. Gistermiddag gingen we naar mijn schoonouders. Vandaag mochten de kinderen bij hun nieuwe vriendinnetje kijken. Dat was een heel bijzonder moment! Ze waren zo voorzichtig en deden zo zachtjes. A. had het alsmaar over de 'pop' van tante A. Grappig!
Vanmiddag gingen we scottelen. Halverwege besloten we om toch maar naar binnen te gaan, er kwam zo'n regenlucht aan! En ja, ik had gelijk, we waren net binnen en de scottel stond net onder het afdakje toen het begon te regenen. Gelukkig hadden we net onze buikjes dik.
Na de vaat was de regen over en gingen we waterballonnen gooien. Wat hebben we genoten!


Deze week
Deze week is een drukke week. Ik hoop elke dag even bij m'n vriendin te gaan kijken met A. De jongens moeten gewoon naar school. De kapster komt morgen. Manlief moet een paar avonden weg. En we hebben natuurlijk een dag minder om te poetsen ;-)

Reacties

  1. Wat sympathiek dat je helpt met hun dochtertje naar school te brengen. Dat helpt enorm weet ik uit ervaring.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een feest-foto, die waterballonnen! Ook nog gefeliciteerd met je verjaardag! En mocht je mijn blog nog willen volgen: dat kan weer, ik ben terug ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!