Leuke, zelfgemaakte, goedkope cadeautjes!

Ben jij ook fan van zelfgemaakte, leuke cadeautjes die ook nog eens niet zoveel kosten? (behalve tijd ;-))
Dan heb ik hier twee tips voor je!

Zoals ik al eerder schreef kregen lieve vrienden van ons hun eerste kindje. Een bijzondere maar ook spannende tijd. Omdat onze kinderen deze vrienden ook heel goed kennen (ze noemen ze oom en tante), we vaak bij elkaar over de vloer komen en ook nog eens samen op vakantie gaan besloot ik dat er namens de jongens ook een klein, persoonlijk cadeautje moest komen. Met 'klein' bedoel ik dan vooral dat het niet te veel geld kost. Het 'echte' cadeau was een Kinderbijbel, het moest een cadeautje voor erbij zijn.

Ik kocht een schildersdoek bij de action voor 1,39 euro (geloof ik..). Verf had ik nog staan. Het kostte wat moeite maar het resultaat is leuk! Van alle drie een handje en een voetje.


Ik probeer om elke week wat lekkers te maken voor het weekend. Eén van de favorieten is deze monchoutaart. Het 'probleem' is dat de taart zo lekker is dat hij maandag ook echt op is. Aangezien dat dan weer niet helemaal gezond is maak ik er tegenwoordig twee. In kleine vormen welteverstaan. De ene is voor onszelf en de andere om weg te geven. Deze ging naar de buurvrouw als bedankje voor de fiets die B. kreeg van de buurjongen.


Ik knipte nog een labeltje uit een oud kaartje:


Servet eroverheen, elastiekje erom, lintje met het kaartje eraan en KLAAR!


Zo zie je maar weer, een cadeautje hoeft helemaal niet duur te zijn!

Reacties

 1. Oh wat een fijn idee dat schildersdoek met die voetjes en handjes!
  Ik vind die zelfgemaakte kadootjes ook de max! Gewoon al het idee dat
  er iemand tijd gemaakt heeft om voor jou iets te maken....geweldig toch!
  heel veel liefs en fijne dag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super goed idee om uit kaartjes labels te maken! Bedankt voor de tip!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsja, die monchou taarten... ik zou er ook niet af kunnen blijven hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief schilderijtje en wat een mooi kado een kinderbijbel. Dit is blijvend , kleertjes krijg je vaak volop. Wij hebben aan familie als kraamkado'tje een keer een mooie spaarpot gegeven , maar ook weleens teen kinderbestekje. Als kadotje geef ik ook weleens zelf gebakken cake of cupcakes , of een pot jam . Maar eerlijk gezegd kijk ik ook naar de persoon voor wie het is .Maar ook een kadomand is ideaal want heel vaak zie je leuke dingen voor een habbekrats die je dan kado kan geven . Ook zelf gemaakte (3d) kaarten met enveloppe zijn leuk om te geven.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!