Blunders!

Het stond al lang in onze agenda's. 'Zaterdag uit eten met fam.' We keken er naar uit, ook al wisten we niet waar we heen gingen. Voordat we moesten gaan zou manlief nog even naar de kapper gaan. Als hij terug komt rollen m'n ogen bijna uit m'n hoofd, wat is hier gebeurd?


De kapper had gevraagd of het kort mocht, en dat mocht van manlief. Dat de kapper het zó kort zou scheren wist hij natuurlijk ook niet. Oei.. hij is echt bijna kaal! Gelukkig groeit het snel weer aan en waarschijnlijk scheelt het in tijd dat hij weer naar de kapper moet, maar o.. hij schaamt zich zo!


Nou ja, niet getreurd. We gaan tenslotte uit eten?!


Het was gezellig om weer eens met z'n allen bij elkaar te zijn. Het eten was lekker en na het eten besloten we ons jaarlijkse familiefoto te maken. Oh, het fototoestel vergeten! Dan maar met een telefoon. Terwijl zwager iemand van het terras afplukt gaan wij alvast netjes staan. De man klikt erop los, maar ach, hij heeft z'n vinger erop. En eigenlijk is de zon te fel. Dus schuiven we een beetje op, krimpen we een beetje in, ja, zo moet het goed gaan! Klikkerdeklik, 25 foto's verder!


's avonds...
Het ene berichtje na het andere komt binnen. Wat is dat toch? Oh, zwager stuurt alle 25 foto's door! En een vraag van schoonzus: 'waar is E.'? Huh? E. staat niet op de foto! Die zat al lang en breed in de speeltuin! Dat wordt een nieuwe foto-sessie! ;-)

Reacties

 1. Ach het is mooi weer toch.Hier zie je zoveel mannen die zich helemaal kaal scheren. Soms wel mooi hoor,maar moet er niet aan denken dat my husband comes home bald.
  Wij zouden foto maken , eind gereden en kleren voor de kids vergeten. Die staan erop in hun gewone plunje.
  Groet, WIlma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, o :-) Maar stiekem zit ik hier toch te lachen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha, gelukkig is het warm. Kijk nu wel uit met verbranden op zijn hoofd ;-)
  Voor je het weet kan hij weer naar de kapper.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!