Tweedehands - geluk!

Vandaag fietste ik uit m'n werk even langs de kringloopwinkel, maar vond er niets. Gelukkig had ik nog een uurtje, dus besloot ik naar een andere kringloopwinkel te fietsen. En eindelijk.. ik vond er twee kopjes van D.E.!


O, nu we het daar over hebben.. Ik kreeg van diverse mensen kopjes aangeboden. Heel lief natuurlijk! Bedankt daarvoor. Toch ga ik liever zelf op zoek, dan blijven m'n kringloopuitjes ook nog een beetje 'spannend'.. ;-)

Nou, dat was een leuke vondst. Blij fietste ik naar huis. Punt. Eh.. nee, toch niet! Ik kwam een bordje tegen, vastgemaakt aan een paal midden op de weg. 'Rommelmarkt --->' Oei, die kon ik niet laten schieten, dus ging ik daar ook nog even naar toe. Het was klein maar fijn, kijk:

Een schattig letterbakje voor 1,50 euro!


En een appeltjes-boek. Lege blaadjes dus een hoop krabbelruimte! Kosten: 1 euro!


Daarna fietste ik wel echt naar huis. M'n portemonee was leeg, dus ja.. dan houd het kopen ook op!

Dit wil ik nog wel laten zien:

Ik kocht ze deze week op marktplaats! Nooit gedacht dat ik dat zou doen.. Nu moet je weten dat ik al jaren op dezelfde soort schoenen loop. Deze dus, van Gabor. Ze zitten heerlijk! Toen ik op MP dit paar zag staan deed ik een bod. Uiteindelijk gaf ik er 30 euro voor. Ze zijn twee keer gedragen en de nieuwwaarde is 90 euro..  

Reacties

 1. Bofferd!
  Maar het is je gegund hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laatst kocht ik laarsjes via marktplaats, ook nooit gedacht dat te doen, maar is me ook goed bevallen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gabor is perfect. Nog nooit spijt gehad van al mijn gabors.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk krigloop en rommelmarktvondstjes te doen,ik ben ook grote fan!
  hier in belgie weet je wel het hele weekend waar naartoe voor rommelmarktvondstjes,ik ga altijd op zoek naar binnen en buitenhuisdecoratie,heel leuk!groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O ja heerlijk die Gabor-schoenen. Zodra de winterlaarzen uit zijn, gaan de Gabors aan, ik kan er op naar Keulen als het moet. Ik had nog een paar staan van vorig jaar en nog een paar nieuwe die ik in de uitverkoop had gescoord, dus ik kan nog effe vooruit. Leuke kringloopvondsten, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!