Pak de bezem!

Het heeft hier gesneeuwd.. maar we vinden het hier al minder leuk, eerlijk gezegd. Helemaal toen ik er vanmorgen doorheen liep. De sneeuw was al aan het smelten, en wat krijg je dan een troep, brr. Ik moest een bruggetje over, maar de bakfiets stond te slippen, dus moest ik duwen ;-). Ik ben op school gekomen hoor, maar het water stond in m'n laarzen!
Heeft deze drap ook positieve kanten? JA! Onze stoep aan de voorkant was zo groen als gras. Ik heb flink geveegd en er al heel veel viezigheid afgehaald! Dus.. heb je een groene stoep? Pak de bezem en profiteer nu nog even van het gratis 'ontgroenen' van je tuin! Nog een voordeel.. je hebt gelijk je beweging voor vandaag gehad :-).

Succes!

Reacties

 1. Haha, je moet overal het positieve van blijven zien he. In dit geval een schone stoep. Hier heeft het niet gesneeuwd, in ieder geval niet zo veel dat het wit was. Het is hier heerlijk weer, rond het vriespunt en het zonnetje schijnt heerlijk! Daar knap je van op, ik wel tenminste :-)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik heb liever sneeuw dan die regen de hele tijd .(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier heeft het wel gevroren, maar geen sneeuw. Nu schijnt de zon heerlijk.
  Die sneeuw hoeft voor mij ook niet meer.
  Bedankt voor je lieve reactie.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dochterlief riep me vanmorgen wakker: 'Mama, er is sneeuw!!! ' Ik dacht, ja hoor, zal vast wel (niet dus)... Maar omdat ze bleef juichen en roepen 'kom eens kijken' toch maar even kijken, en wel ja, daar lag weer een dun laagje! Mooi, maar eerlijk gezegd ben ik blij dat het nu weg is en de zon zo lekker schijnt!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!