Folders en 'inhalatiepleisters'.

Dinsdagavond vielen de folders weer op de deurmat, en ik moet je bekennen dat ik het heerlijk vind om folders te lezen! Al is het niet meer als 'vroeger'. Ik las toen alle folders, nu nog maar een paar, hier uit de buurt. Het heeft geen zin om ze allemaal te lezen, ik ga er toch niet speciaal voor naar het dorp, dus kan ik ook maar beter niet weten wat er in de aanbieding is. Ik geloof dat ik er nog geld mee in m'n zak houd ook ;-).
Misschien vraag je je af waarom ik geen sticker op de deur heb? Ik vind het gewoon nog té lekker om de folders die ik wel lees, op de bank te lezen. Ook de kinderen vinden het leuk om in te bladeren. Ze weten inmiddels wel dat mama toch niets koopt wat niet nodig is :-). Ook de opruimingstijd kan ik zo beter in de gaten houden. Het meeste van onze kleding wordt in de uitverkoop gekocht, het allerliefst natuurlijk helemaal op het laatst..

Maar waar ik eigenlijk heen wilde.. Ooit gehoord van inhalatiepleisters? Nou, ze bestaan! 'Om vrijer te ademen voor de nacht' staat er dan bij. Kosten: 6 pleisters voor 6,95 euro!
Wat is er mis met een ui? Of een beetje luuf uit een potje? Is het echt nodig om 1,16 euro per nacht te betalen om wat vrijer te ademen? Sorry.. dat wordt me te gortig! Wij gebruiken meestal luuf en/of neusspray met een zoutoplossing.

Wat zou jij gebruiken?

Reacties

 1. Ik miste je dus dacht ga eens op je blog kijken.. Blijkt dat jij er gewoon bent maar dat je van mn leeslijst bent verdwenen ;-) Nog gefeliciteerd met je zoontje! Wat betreft verstopte neusspray, hier staat met stip bovenaan neusspray met menthol :D Inderdaad die pleisters.. achtelijk duur he.. Als je nou van je geld afmoet allee ;-)

  Lieve groet,
  Alberta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze ook gewoon nog hoor de folders. Ik kijk altijd naar aanbiedingen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sinds de folders er niet meer zijn, is het hier rustiger. Geen rommel, inderdaad geen weet van de aanbiedingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip... inhalatiepleisters, nog nooit van gehoord *vliegt meteen naar de winkel om ze te halen* NOT :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als het nodig is een pufje. En anders is een halve ui genoeg. Voor het naar bed gaan even stomen is ook verlichtend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Folders blader ik ook graag even door, maar ik beperk me tot de leuke: tavtiurk,rekkab neel, sonex, tersielpkert en rekkolb. De rest alleen als ik een bepaald iets nodig heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha,Rian, ik moest wel even kijken wat je bedoelde hoor ;-)!

   Verwijderen
 7. Wij wonen net buiten het dorp en krijgen weinig folders. En wat we krijgen kieper ik meestal meteen in de papierbak.
  Ik gebruik meestal gewoon babyzoutoplossing...(ook al is de jongste al 8). Zit tenminste weinig rotzooi in.
  Heb vroeger ook wel een halve ui geprobeerd. Maar die resultaten waren heel verschillend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik mis de folders ook best wel, want die krijgen we niet meer op het platteland. Vooral de Hema folder vond ik altijd gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!