Een kaartje voor..

Over het algemeen schrijf ik nogal wat kaartjes weg. Ik vind het zelf ook leuk om een kaartje te krijgen, misschien dat dat meespeelt?! De meeste kaarten die ik verstuur zijn geboortekaartjes. Zo af en toe stuur ik zomaar een kaartje en redelijk vaak als iemand jarig is.
Kaarten krijgen gebeurt niet zo heel vaak, maar elk kaartje maakt me blij. Ik hang ze op het memobord in de wc, of op het hartje in de keuken. Het leukst vind ik de 'zomaar' kaartjes. Dat vind ik echt een verassing!

Ook deze week schreef ik kaartjes, kijk maar mee:

Een klasgenootje van oudste kreeg een broertje, dus schreef ik een kaartje, stopte deze in zijn tas en oudste speelde voor postbode door de kaart door te geven aan klasgenootje.

 
Wat een superleuke kaart he? Ik zag 'm laatst bij de Hema. Alhoewel ik niet echt vaak 'losse' kaarten koop, kon ik deze niet laten liggen. Ik stuurde dit kaartje naar m'n vriendin met een uitnodiging om weer eens een bakkie te komen doen. Stiekum ben ik erg benieuwd naar haar reactie. Zij heeft ook een memobord in de wc, waar ze 'post' ophangt, dus wie weet zie ik 'm over een poosje weer terug ;-).

 
Manlief zat naast een kennis op een verjaardag. Hij vroeg hoe het met zijn vrouw ging, ze was pas ziek. Hij begon te lachen en zei verschrikt: 'o, nu begin ik nog te lachen ook.. nu begrijp je het zeker al..'. Ze is dus zwanger.. even een kaartje!

 
En dit kaartje ging naar mijn valentijn! Ik verstuur 'm naar zijn werk, zodat het echt een verassing is! (de binnenkant krijg je niet te zien hoor.. :-))

 
Ik ben van plan om weer wat meer zelf kaartjes te maken. Wie weet zie je binnenkort wel een zelfgemaakt knutseltje voorbij komen.. op m'n blog, uiteraard..  
 
Grappig.. de dag dat m'n vriendin het kaartje kreeg mailde ze me.. ze had die dag ook een kaartje voor ons op de bus gedaan! Kijk:
 
 
Lief he?


Reacties

 1. Superleuk! ik vind kaartjes sturen en krijgen ook zo leuk!
  ik word er instant vrolijk van....
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat kaartje voor bakkie doen erg leuk! Wat een origineel idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik verstuur ook best veel kaarten. Het is leuk en mooi om mensen blij te maken, of op te fleuren.
  Maak de kaarten meest zelf, is een heerlijke hobby van me.
  Heel enkel keertje koop ik 1, inderdaad de Hema kaarten zijn erg mooi!
  Leuk dat je net ook van je vriendin post terug kreeg....
  Groetjes Hannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n kaartje. Ik verstuur eigenlijk heel zelden kaarten. Puur uit laksheid eigenlijk… schaam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuke kaartjes maar om ze zelf te maken is nog leuker.. Tips nodig? Kijk eens op mijn blog, kun je ook een leuk stempelset winnen. Groetjes, rebelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke kaartjes,knap van je dat je zoveel kaartjes stuurt,ik ben daar heel erg slordig in.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die met dat blauwe vogeltje vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!