Dagje weg!

Vanmorgen publiceerde ik al een blogje over onze trouwdag. Nu, net voordat we gaan slapen, nog 'snel' één over deze fijne dag.
Rond een uur of 10 vertrokken we naar Soesterberg. We wilden met de jongens naar het Militair Luchtvaart Museum. Nou, dat was een succes! Ze hebben alle vliegtuigen en heli's bewonderd, en overal waar een trap bij stond moesten ze even naar binnen kijken.

 
 Grappig.. dus als je nog een baan zoekt ;-)

 
Waarom zou je dit nu op je vliegtuig zetten?

 
Leuke picto's, die zelfs voor de kinderen duidelijk genoeg waren. Het lijkt wel alsof de voeten verkeerd om staan..

 
Na het museum (een aanrader trouwens, en het is nog gratis ook..) gingen we naar het Berghuis in Amerongen. We waren eerst van plan om daar een boswandeling te maken, maar voor de jongste twee was het echt te koud, en voor mama ook, brr.

 
Ik genoot er van een heerlijke kom warme chocolademelk met slagroom..
 


En daarna nog een Boerenpannekoek! Heerlijk!

 
Na het eten zijn we naar huis gegaan en deed ik nog een boodschap. Voor de grap trok ik na het eten m'n trouwjurk aan. De jongens waren er stil van en de jongste keek alsof 'tie in huilen uit zou barsten ;-).
 
Heerlijk zo'n dag! Maar.. het feest is nog niet afgelopen! Volgende week hopen manlief en ik samen 2 nachtjes weg te gaan. Enig idee hoeveel we er naar uitkijken??

Reacties

 1. Gezellig zo'n dagje uit.
  Hartelijk Gefeliciteerd met jullie trouwdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk dagje uit, gefeliciteerd met jullie trouwdag! En knap dat je je trouwjurk nog past, dat gaat mij niet meer lukken! ;-) Grappig, mijn man en ik hebben verkering gekregen bij vliegveld Soesterberg, het was toen al niet meer in gebruik dacht ik. Ik woonde er vlakbij en heb wat straaljagers over horen komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig zeg. En gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt leuk! Het luchtvaartmuseum is zeker een aanrader! Gefeliciteerd trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha wat een leuke grap van je trouwjurk! Ik heb een keer voor de grap mijn man voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd bij restaurant CornelisZ. Je had zijn hoofd moeten zien, legendarisch.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!