Nieuwe start!

In december schreef ik dat ik ging stoppen met schrijven. Inmiddels zijn er bijna 4 maanden verstreken en heb ik tijd genoeg gehad om na te denken. Ik had echt.. echt.. echt.. het voornemen om helemaal te stoppen, maar.. ik blog nog steeds. Niet hier, niet op internet.. maar wel in m'n hoofd! Ik maak nog steeds foto's voor m'n blog en maak overdag notities om over te bloggen.


Uiteindelijk wilde ik overnieuw gaan beginnen. Meer anoniem en wat minder 'allerdaags'. Ik piekerde over een nieuwe blognaam. Niet zomaar een keer, maar dagen lang. En ik kwam er gewoon niet uit! Ik schreef wat blogthema's op, maar nog steeds kwam er geen leuke naam uit. Ik kwam steeds op hetzelfde uit: gezinsleven! Ik ben nu eenmaal een 'gewone' huisvrouw, die ontzettend geniet van het alledaagse leven met mijn gezin.. Dus waarom zou ik dan over andere dingen gaan schrijven?!


En de rust dan, waar ik over schreef? Rust is er inmiddels al veel meer in ons gezin, maar dan door het opzeggen van andere dingen. In m'n hoofd kan ik de rust nog niet echt vinden omdat ik het 'van me afschrijven' zo mis. Ik ben zelfs begonnen om blogjes in word te typen, maar ja.. daar reageert uiteraard niemand op ;-).


Dus.. na weken piekeren.. Er met manlief over praten.. En ondertussen foto's makende en notities schrijvende.. kom ik toch tot de conclusie.. Ik ga weer verder!

Reacties

 1. Wat leuk dat je weer verder gaat. Ik heb je gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. blij dat je terug bent!
  hartelijke groeten van Gerda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou! Van de week dacht ik nog aan je! Hoe gaat het? Echt knap hoe je die stap terug hebt genomen. Grappig om te zien dat je dezelfde layout gekozen hebt al ik :-) Ze zijn erg leuk, die nieuwe sjablonen van blogger. Fijn dat je weer - publiekelijk - schrijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je weer terug bent, ik heb je blogjes gemist!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. yeah joepieee,welkom terug,altijd fijn om je blogjes te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je weer gaat bloggen (en ik ben zo te zien niet de enige die dat vindt, dat vind ik dan weer leuk voor jou!). Wij hebben trouwens 4 jongens, ben heel benieuwd of jullie vierde ook een jongetje of toch een meisje is :)
  Groetjes Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn om weer van je te lezen. Ben ik blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn datje weer terug bent.
  Ik heb je blog echt gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gezellig!! welkom terug vond je verhalen altijd leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat goed dat er al zoveel rust gekomen is en wat fijn dat je blijft schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Helma,
  Fijn, dat je weer terug bent. Ik heb je blog gemist. Gaat alles goed met je?
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat je weer verder gaat. Ik las je blogs altijd met plezier. Mooi dat je het in je gezin goed gaat. Ik hoop dat het met je zwangerschap ook goed mag gaan. En wat de rust in je hoofd aan gaat Helma, van je afschrijven helpt, maar van je afbidden en in Gods handen leggen minstens net zo goed. Maar dat weet je zelf ook wel. Gods zegen toegewenst.
  Groetjes Corrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn zeg! Het was altijd fijn om je verhalen te lezen, dus ik kijk er weer naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk Helma! Ik las en lees weer graag met je mee! Groet, Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat fijn dat we allemaal weer mee kunnen lezen in je leuke blog.
  groet Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Helma, toevallig kwam ik via via weer op je blog terecht, en wat blijkt.... je bent weer 'terug'...! Wat een leuke verrassing. Ik miste je blogpraatjes best wel. Ik ga nu weer gauw 'bijlezen', maar wilde eerst even reageren. Groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk je bent weer terug! Heb je gemist. Groetjes Arianne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!