Kringloopvondsten!

Vandaag ging ik samen met m'n vriendin op pad. We bezochten drie kringloopwinkels en aten een heerlijke lunch!


Van tevoren maakte ik een lijstje met spullen die we nog nodig hebben: een koeltasje voor school, een parasol voor de vakantie, zitzak voor B. en eventueel een trui voor manlief. Dit deed ik om gericht te kunnen winkelen, en in de hoop dat ik niet teveel andere spullen mee zou nemen.


Het koeltasje vond ik! Voor 0,50 euro. Een poosje geleden kocht ik er al twee voor 0,20 euro per stuk. Nu hebben we er dus genoeg, en daar ben ik blij mee. Ik moest er even op wachten, maar m'n geduld werd beloont! (Hier schreef ik al over koeltasjes!) De andere spullen niet. Maar toch kocht ik nog twee dingen die niet op m'n lijstje stonden: een broodplank van HK Living en een schilderij voor buiten.Ondanks dat het schilderij en de broodplank niet op m'n lijstje stonden ben ik er toch blij mee. Ik had al zo vaak met de broodplank in m'n hand gestaan, maar nooit gekocht. Voor 2,50 euro kon ik 'm niet laten liggen. Het schilderij voor buiten komt bij de buitentafel. Onze schuttingen zijn nog steeds kaal en een beetje fleur en kleur kunnen ze dus wel gebruiken, vooral met de winter voor de boeg. Het schilderij zit nog in de verpakking en kostte me 1,50 euro. Daar wil ik wel een poosje tegenaan kijken!

Reacties

 1. Wat leuk van die broodplank, dat je 'm eerder al in je handen had gehad en niet kocht, en nu bij de kringloop tegenkwam! Dat is echt genieten dan he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik hoop morgen bij een tweede hands zaak te gaan kijken en denk dat ik mijn portomonnee in de auto laat!!! Met voorbedachte rade!!
  Alhoewel, dochter wil coboy boots hebben en die zijn daar goedkoper als in een western winkel..
  Leuk schilderij zeg, hou enorm van die plant, maar hier zo duur helaas.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vondsten! Vooral dat tuinschilderij vind ik mooi fleurig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk, dat is weer leuk geslaagd! Die broodplank is echt leuk, en een leuk idee dat je er al eerder mee in je handen stond. Tja, dan kun je h'm nu natuurlijk niet laten liggen... En ja, koeltasjes voor school zijn inderdaad handig! Hier heeft dochterlief ook dagelijks een koeltasje mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed geslaagd! Een broodplank is nooit weg ik gebruik verschillende.1 voor ui 1 voor brood en 1 voor grotere dingen zoals kool, kip, spinazie.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!