Een prachtige bos bloemen!

Vorige week kreeg manlief een prachtige bos bloemen van Krans & Bloem. Ik zette ze in een mooie (kringloop)vaas en maakte er foto's van. Een mooie manier om er nog langer van te kunnen genieten!

Zoals je op de laatste foto kunt zien is het nogal een 'wild' boeket. Ik vind het mooi dat het er wat los uitziet en niet zo stijfjes. Ook de bloemen/planten die erin verwerkt zijn vind ik prachtig! Echt een mooi geheel!

De bos bloemen staat inmiddels een week en is nog steeds prachtig! Zie je trouwens op foto 4 onze 'nieuwe' boomstam? Er moeten nog wieltjes onder maar ik ben er zo ook al heel blij mee!

Ik wil jullie bedanken voor alle leuke, lieve, fijne reacties op mijn vorige blogje! Oei, ik heb me zitten blozen zeg! :-) De volgende binnenkijker komt zodra ik weer mooie foto's kan maken!


Reacties

 1. Wat leuk zeg, zo'n bosje bloemen! Geniet ervan. De boomstam is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi,speciaal boeket!we zijn zo die klassieke boeketten gewoon dat het wennen is aan verandering,maar kvind het "schoon"!je boomstam is ook heel leuk!ik vind het ook leuk dat je op je vorige blog reactie gaf,reacties lezen is altijd leuk,precies of je met elkaar praat.groeten uit belgie debora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gemaakt hoor,nu kun je er extra lang van genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slim om een foto te maken en zo langer te kunnen genieten. Mooi hoor en de boomstam ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig!
  Leuk die boomstam, staat altijd zo lekker stoer.

  Lieve groet,
  Alberta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Da's een goed idee eigenlijk... foto's maken van je bloemen, dan gaan ze langer mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bloemen kun je nooit genoeg van krijgen. Prachtig boeket. Met de vaas is ook niks mis mee, macht mooi fris met de bloemen. Boomstammetje ook!
  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!