Een geweldig uitje en weggevertje!

Afgelopen zaterdag gingen we er met z'n allen op uit. We hadden treinkaartjes gekregen om een dag gratis te reizen, en die kans wilden we niet laten schieten.

We stapten 's morgens om 9 uur op de trein en kwamen 's avonds om 7 uur weer thuis, maar o, wat hebben we genoten!


We gingen eerst naar het Maritiem Museum in Rotterdam. Lekker dicht bij Station Rotterdam Blaak zodat we niet ver hoefden te lopen. Dit museum bleek een schot in de roos te zijn. Er was genoeg te doen voor de kinderen, je kon buiten in boten kijken en we boekten gelijk een vaartocht van 20 min. met een watertaxi.Na de tocht speelden de kinderen nog een poosje op het dak van het museum, waar een speelplek was voor de kinderen. Ik nam even de tijd om foto's te maken van de haven beneden.


Na het museum liepen we naar de markthal in Rotterdam. Ik wilde daar graag eens kijken maar het was zo druk! We liepen in ganzepas achter elkaar aan van achter naar voor terwijl we de heerlijke geur van verse kruiden en gebakken broden roken. Hoewel het prachtig was is het niet fijn om in die drukte met kinderen te lopen. We besloten het daarom ook zo te laten en de trein te pakken naar Gouda.

In Gouda keken we even bij manliefs nieuwe werk en aten we een patatje bij Bram Ladage. Heerlijke verse friet met een vlaggetje... van het Maritiem Museum! 'Kom naar familie - expo 'De wereld op je bord' Met deze prikker 2 kids gratis toegang'. ! (voorwaarden: o.b.v. 1 betalende volwassene en geldig tot 31-12-2015). Nu heb ik hier vijf vlaggetjes liggen. Wie kan ik er blij mee maken? Graag bij je reactie vermelden hoeveel vlaggetjes je nodig hebt.

Reacties

 1. Dat klinkt als een hele fijn dag! Leuk dat het zo geslaagd was. En dat museum ga ik zeker onthouden.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk zo'n gezinsdagje. Wij zijn in de herfstvakantie naar Dierentuin Emmen geweest. Met goedkope kaartjes via de ING rentepuntenweken.

  Wat attent dat je de vlaggetjes wilt delen.
  Vanwege de afstand naar Rotterdam laat ik het even voor wat het is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,hier zou im wel een kansje mee willen wagen.
  In Rotterdam een enkele x naar de markt geweest.

  groet van mathilde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke uitje! Ik ben er zelf nog nooit geweest, hoewel het hier eigenlijk gewoon om de hoek is... Mag ik meedingen voor een gezin van vier? Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het wel een leuk idee! Ik hou me aanbevolen voor 1 vlaggetje.
  Groetjes, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!