Daar is de post!

Wat doe jij als je de postbode langs je raam ziet schuiven? Ik ga direct naar de brievenbus, want wie weet.. ligt er iets leuks op de mat! Nu moet ik eerlijk zeggen dat het meestal niet zo leuk is en dat de postbode hier ook maar weinig komt maar áls er dan eens leuke post is.. kan mijn dag niet meer stuk!

Wat is leuke post? Gisteren kwam bijvoorbeeld de nieuwe Terdege op de mat. We krijgen twee gratis Terdege's omdat het blad vernieuwd is. Het zag er heel mooi uit, en ik heb ook maar gelijk alvast de helft gelezen ;-).

Folders vind ik ook leuk, maar helaas weet de folderbezorger ons hier niet te vinden. Ook niet nadat ik dit doorgegeven heb. Helaas.. al is het beter voor het milieu! Ik lees de folders dus maar op internet.

De huis - aan - huis kranten lees ik meestal ook wel, al is daar meestal niet zoveel aan. Ik lees ze omdat daar vaak de (gratis) excursies en uitjes in worden aangeboden.

De allerleukste post is toch wel een onverwacht kaartje! Zelf stuur ik ook graag kaartjes. Er gaan er elke week wel een paar weg. Niet alles wordt verzonden via de post, ik bezorg zelf de kaartjes in de buurt.

Kaarten kopen doe ik overal. Bij de kringloop, bij bijv. de action of de kruidvat. Of in een outlet - winkel in de buurt. Helaas had de laatste winkel al een poos geen geboortekaartjes meer, dus moest ik 'dure' kaartjes kopen. Totdat ik op de blog van Teunie de advertentie van KeesKaart zag. Ik keek even op de site en was verkocht. Ik kocht er oa. geboortekaartjes voor 0,33 euro. Omdat je bij een bestelling van 9.90 euro geen verzendkosten betaal kocht ik gelijk een aantal kerstkaarten á 0,15 euro. Ik had me voorgenomen om geen kerstkaarten meer te verzenden, alleen naar wat oude mensen, daar kocht ik dus alvast wat kaartjes voor.

Het pakket(je) is nog niet binnen maar ik zit met spanning te wachten ;-)

Reacties

 1. Leuk, ik bestel ook vaak kaarten bij KeesKaart. Bevalt prima, veel keus voor weinig centjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Het is altijd ontzettend leuk om kaarten te krijgen en te versturen. Merk alleen wel dat steeds minder mensen het doen, wat echt heel jammer is. Ik ben ook altijd erg nieuwsgierig als de postbode is geweest, zoon vliegt tegenwoordig ook al naar de brievenbus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij ons komt zelden de post nog. Lang leve het digitale tijdperk. Soms een een plaatselijke krant of dorpskrantje. Ook wel eens een verrassing van blogleesters. Meestal komt mijn man dan binnen met de melding, iets voor jou! Altijd leuk zo'n verrassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op pakketjes! De postbode zie ik dan ook graag komen. Hoewel hij ook hier niet vaak iets leuks brengt.

  Ik krijg ook geen folders meer helaas. Ik mis ze wel een beetje, ook al is dit beter voor mijn portemonnee.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jaaa ik ben ook dol op pakketjes,wij bestellen op een goedkope site leuke goedkope dingen dat uit china komt en dat duurt altijd wel even voordat d
  het komt en je weet ook niet wanneer het komt,dus extra spannend altijd die post.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!