Postzegels (met korting!)

Met enige regelmaat koop ik nieuwe postzegels. Meestal gewoon een velletje van 10 maar als ik veel verkoop op MP koop ik ook weleens 50 postzegels tegelijk. Veel keuze daarin heb je niet, het is of de koning of Hollandse postzegels. Eerlijk gezegd heb ik ze inmiddels allebei wel een beetje gezien. Daarom vond ik het ook zo leuk dat ik de site postzegels met korting ontdekte! Ik weet niet meer wie er op haar blog over schreef, maar in ieder geval bedankt!

Ik kocht gelijk voor >80 euro aan postzegels, en dat is behoorlijk wat geld. Gelukkig krijg je het geld bij MP aankopen weer terug, dus blijft de schade beperkt.


Kijk eens, wat een mooie bloemen-postzegels:


 En al die verschillende soorten, heerlijk vind ik dat!


Herken je deze nog? Gek genoeg kon ik me deze postzegels wel herinneren, en dan vooral de rookworst. Geen idee waarom..


En deze vond ik zo schattig!


Misschien is het wel een beetje gek, maar ik zoek altijd een postzegel bij een persoon uit. Woont iemand op de boerderij, dan plak ik een koe. Stuur ik een kaart naar mensen die zijn verhuisd, dan plak ik een huisje, of een molen want dat lijkt me ook zo leuk, wonen in een molen!

De site werkt heel simpel. je kiest de 'combinatie' uit, dus bijvoorbeeld postzegels voor 1 kaart = postzegelcombinatie 0,69 euro. Je kiest hoeveel postzegels je wilt en je reken af.
Je weet vooraf niet welke postzegels je krijgt maar de combinatie's zitten netjes in elkaar. Alles zit in zakjes aan elkaar geniet (per combinatie) met daarop en briefje. Bij de combinatie 0,69 euro gebruik je bijvoorbeeld 1 postzegels van 0,39 euro, 1 van 0,29 euro en 1 van 0,02 euro.

De korting is overigens niet bijzonder groot, voor 10 postzegels van 0,69 euro betaal je 6,25 euro. Aangezien je bij elke bestelling 2,50 euro betaal is het wel handig om groot in te slaan, anders heb je nog niets aan de korting!

Wat vindt jij van de huidige postzegels?

Reacties

 1. wat grappig! wist niet dat die site bestond. ik gebruik niet zoveel postzegels dus het maakt mij niet zo veel uit wat er op staat, maar van deze wordt je wel een stuk vrolijker inderdaad. Succes met je handeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie postzegels. Op IG zag ik ook bij mensen die zelf een afbeelding maakten voor hun postzegels. Jaren geleden heb ik ook een velletje gekregen met een persoonlijke postzegel er op. Vond het zonde om ze te gebruiken:-)
  Maar jij kunt weer post versturen.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oef dat zijn er veel,ik heb niks met postzegels en ik gebruik ze ook zeer weinig,maar wat leuk dat jij ze echt uitzoekt bij de persoon,echt grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik ook veel postzegels maar ik dacht je tegenwoordig alleen maar de 1 of 2 postzegels mocht gebruiken?
  Maar even dat terzijde als je op 10 postzegels 0,65 cent korting krijgt en je moet 2.50 verzendkosten betalen dan schiet het pas op als je meer dan 4x de setjes koopt.
  Zelf koop ik ook meestal 50 stuks tegelijk maar dat vind ik dan niet de moeite waard.

  De afbeeldingen op postzegels maken me niet uit, wel dat het stickertjes zijn en dat het niet van die grote ondingen, anders passen ze niet in m'n etui ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooohh! Wat heerlijk ouderwets! Doet me denken aan de postzegels die ik vroeger spaarde. Van alle mogelijke enveloppen of vakantiekaarten werden ze zorgvuldig afgestoomd, gedroogd, bewaard in de echte postzegelverzamelmappen. Geef mij de mooie gekleurde verhalenvertellende zegels maar weer terug hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!