Nog een kliko minder?!

Maandag schreef ik al een blogje over kliko's en de inhoud daarvan. Ik opperde toen het idee om geen kliko voor restafval meer te gebruiken maar om ervoor te zorgen dat we minder afval zouden hebben en datgene wat we nog wel zouden hebben zelf weg te brengen naar bestaande bakken. Dit omdat onze achtertuin straks maar ong. 20 m2 is.

Er reageerde iemand anoniem, die ook nog eens in hetzelfde dorp woont, met het idee dat je ook de papierkliko niet hoeft te nemen. Ik heb er nog eens over nagedacht en vind het eigenlijk wel een goed idee. Het papier bewaar ik dan gewoon in een doos in de schuur. Papier kun je inleveren bij diverse scholen, kerken en muziekverenigingen, dus waarom niet eigenlijk?! En wat daaraan nog leuker is.. dan hebben we nog maar twee kliko's over! Bedankt voor de tip, anoniem!

Reacties

  1. Graag gedaan! Toendertijd hebben wij de papier kliko wel gekregen maar gelijk weer ingeleverd. Even naar de gemeente bellen om te vragen hoe dat nu zit! En ja de kerk, school etc zijn er blij mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, hier staan er ook al 3.... en plastic gaat in zakken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!