Tip: voordelig chocola inkopen!

Vanmorgen was ik bij de Hema. Stiekem hoopte ik daar nog wat koopjes te scoren voor de voorraadkast. Nou, dat is zeker gelukt! Alle sintspullen waren 0,25 euro, dus kocht ik 16 chocoladeletters (grote!). Die kan ik mooi gebruiken voor de taarten en koekjes!
Heb jij ook nog chocola nodig? Gaan met die banaan!

Reacties

 1. Dat is een goeie! Ik ging vrijdag al, toen waren ze halve prijs en kocht ik er twee. Omdat t alsnog wel duurder was dan de Euroshopperrepen van AH, hield ik me in. Maar voor 0,25 euro per stuk... ga ik nog een keer naar de Hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede tip!! Ik ben schoenendozen aan het vullen voor kinderen in Hongarije en die vinden chocolade erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oo wauw die zijn echt goedkoop,succes met het maken van de taarten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te horen moet ik vandaag ook maar eens de HEMA met een bezoekje vereren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de tip! Ik heb net ingeslagen bij de Hema. Ook een aantal luxe chocoladeletters van 4,00 (geloof ik) voor 0,25.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat doen ze bij ons al jaren en behlave voor taarten etc kan je ze ook raspen voorop brood . Ook na de kerst zijn de broden voordelig kan je prima invriezen en bij een ander feest gebruiken .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ging vrijdag al naar de Hema en kocht 2 bom volle tassen die klaar stonden voor 3,- per tas!
  Totaal had ik 18 letters, 3 repen gevuld speculaas 5 zakken schuimpjes/choco-pepernoten enz en ook nog heel veel klein spul zoals choco munten, sinterklazen ect echt niet gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij aldi kocht ik drie doosjes met chocolade stokjes, heerlijk! nu maar 79 cent... (vroeger hadden ze van die naar zeep smakende sigaretjes, maar die kunnen niet meer natuurijk en dit is de duurdere en veel lekkerder vervanging). Mijn kinderen helemaal enthousiast, dus ik heb nog twee keer drie doosje ingeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!