O nee. m'n goede voornemens voor dit jaar..

Vorig jaar besloot ik m'n goede doelen eens op te schrijven. Vandaag schoot me dat ineens weer te binnen. Ja, ik weet het.. vrij laat..

Toch wil ik ze alvast evalueren, deze én aankomende week is erg druk en heb ik waarschijnlijk geen tijd om alsnog wat doelen te halen.

1. Letter afmaken In de kelderkast ligt al zo'n 2 jaar 'mijn' letter. Een deel gedecopatcht en een deel nog kaal, deze moet af! Hij ligt er nog steeds..
2. Digitale fotoboeken bijwerken Ik loop zo'n twee jaar achter.. Een deel is bijgewerkt maar nog niet helemaal up to date..
3. 1 kast op zolder wegdoen Ik denk dat het moet lukken, één kast op zolder weg.. Gehaald! Noodgedwongen, dat moet ik erbij zeggen. Zwager had geen kast op z'n slaapkamer, dus beloofde ik hem de zolderkast. Zaterdag is 't ie weggegaan.
4. Dakgoot van de schuur leegmaken Op de één of andere manier schiet dat er steeds bij in.. Klusje voor manlief, maar nee, nog steeds niet gedaan..
5. Plastic-folie op het raam van de schuurdeur Ook zo'n ding van 'moeten we ook nog een keer doen'. Blijkbaar is 'die ene keer' nog niet geweest..
6. Weekendje weg regelen Manlief heeft een weekendje weg gewonnen, nu nog alle dingen eromheen regelen.. Ja! We zijn naar Sneek geweest!
7. M'n receptenmap bijwerken Een puinhoop!  Puinhoop? 't Is nog niet veel beter..
8. Lampenkappen bekleden We hadden prachtige witte lampenkappen.. waarom kiezen vliegen juist die uit om op te poepen?? Ik denk dat we toch een keer nieuwe moeten kopen..
9. Etentje regelen voor m'n moeder haar verjaardagscadeau..Yes!
10. Patatdagen afspreken met schoonzusje Ze heeft zelf geen friteuse en komt zo af en toe patat eten bij ons, de zogenaamde patatdagen. Yes!
11. 10 kilo afvallen Dit is echt de moeilijkste.. Oh.. dit ga ik zeker weten niet meer redden voor het einde van dit jaar..
12. Elke maand 10 nieuwe 'kleine' doelen maken. Dit werkt! (bij mij tenminste!) Het werkte blijkbaar niet.. Niet gedaan!

Al met al geen lijstje om trots op te zijn.. :(

Reacties

 1. Ach ja, nieuwe ronde, nieuwe kansen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ehm, ik zie er toch 4 die helemaal gehaald zijn (toch een derde!) en nog wat half. Gewoon kijken naar de dingen die dus wel gelukt zijn zou ik zeggen ;-)
  't Is anders wel herkenbaar hoor, zo'n lijst die grotendeels weer mee het nieuwe jaar ingaat *Ü* Hier heb ik h'm van't jaar een paar keer tevoorschijn gehaald, maar is ook minstens de helft nog niet gehaald...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is één van de redenen waarom ik vorig jaar niet zo'n uitgebreide lijst heb gemaakt. Maar ik ben het eens met onder de knotwilg: 4 dingen heb je wel gehaald! En daar mag je best trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :-) ik doe geen lijstjes wat dat betreft meer hoor ....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi Daarom misschien geen lijstjes meer maken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben nieuwsgierig: hoeveel kilo heb je er wel af? Misschien toch wel de helft? Dat zou ook al heel goed zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Trots zijn op wat wel gedaan is zou ik zeggen! Wel herkenbaar hoor, ik had ook zo'n mooi lijstje, maar ik ben m kwijt, gelukkig maar denk ik.. Haha, want dat zou echt een diep bedroevend verhaal worden denk ik :-)
  Hoe is 't met jullie?
  Groetjes, Marike

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het kan zo'n domper zijn wanneer je vol goede voornemens een lijstje opstelt, deze vervolgens vergeet en er dan achter komt dat je niet alles gehaald hebt. Geeft zo'n onvoldaan gevoel.
  Maar....als je dan je blog bekijkt van het afgelopen jaar? Dan heb je toch al heel veel gedaan. Misschien niet de zaken van het lijstje, maar wel heel veel andere dingen.

  Een gezond en gezegend nieuwjaar gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!