Broodbakworkshop

Gisteravond ging ik met Maggie naar de broodbakworkshop van 'onder de knotwilg'. Het was bij ons vandaan een eind rijden, ruim een uur, dus gingen we hier om kwart voor 6 weg. Manlief beloofde op tijd thuis te zijn en met de jongens te eten, zodat ik een avondje weg kon.

Maggie en ik kenden elkaar helemaal niet, we hadden elkaar nooit gezien, maar we wilden allebei een workshop volgen én we wonen redelijk dicht bij elkaar, dus na wat heen en weer gemail was alles geregeld. Dus stapte ik gisteren bij een vreemde in de auto. Iets waarvan ik altijd dacht dat ik dat nooit zou doen ;-). Zie je wel, zeg nooit 'nooit'..

Na een uur kletsen.. eh.. rijden kwamen we op het goede adres aan. We schoven aan tafel en onder genot van een kopje thee werd alles uitgelegd.

Het was een heerlijk avondje. We leerden veel en namen ook nog wat lekkers mee naar huis, kijk:


Dat ziet er goed uit he?
Het werd een latertje, ik lag om één uur in bed, maar heb ontzettend genoten van de workshop en het kletsen met Maggie. Bedankt dames!

Wil je ook een workshop volgen? Meld je dan aan bij 'onder de knotwilg'!

Reacties

 1. Dat ziet er echt heerlijk uit. Spijtig dat dat hier wat te ver is (vanuit België),anders was ik ook wel van de partij...
  Liefs,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief stukje van je, dank je wel! (Bloos) Het werd inderdaad een latertje, maar wat was het gezellig hé?! Kon je vanmorgen nog een beetje uitslapen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was inderdaad geweldig motiverend! En dat rijsmandje is zooo leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!