Nog even over het 'zelfgemaakte kleinigheidje'..

Vorige week postte ik deze blog en daar kwamen nogal wat vragen over. Vandaar dat ik er maar even een verhaaltje over maak ;-).

Allereerst over het recept: het recept komt van koken met Karin, ik heb het een keer van haar site afgehaald, maar het staat er helaas niet meer op. Omdat ik al een keer gevraagd heb of ik een recept van haar mocht publiceren wil ik dit niet nog eens doen. Over een poosje komt er een nieuw boek uit van Karin, misschien staat het daar in?! En anders misschien even mailen? Ik gebruik het bounty-recept, maar gebruik de helft van de hoeveelheid en maak er balletjes van.

Iemand anders vroeg waar ik de zakjes kocht. Deze komen bij het werk van manlief vandaan, ze wilden ze daar weggooien.. Gelukkig nam manlief ze mee..
Ik ben gaan googlen, maar kwam niet verder dan 'organza zakjes'. Totdat ik op het idee kwam om eens op de onderkant van de verpakking te kijken.. En daar kwam ik de site tegen, mét de verdere gegevens. Ik heb het even opgezocht, maar helaas staan er geen prijzen bij. Als je echt geïnteresseerd ben zou ik even mailen. Het zou fijn zijn als je mij dan ook even laat weten wat het kost.. ;-)

Ik hoop zo al jullie vragen beantwoord te hebben, en anders hoor ik het vast wel weer!

Reacties

 1. Als alternatief zou je plastic/cellofaan zakjes kunnen gebruiken uit de taartwinkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he die zakjes! Mijn zus gebruikt ze ook veel om weggeefkadootjes bij het kraambed voor de kinderen te maken. Of bij verjaardagen om aan het eind mee te geven. Erg leuk! Als ik me niet vergis haalt die ze altijd bij de Hanos. Maar dat doen ze met een paar vrouwen, want je moet ze per doos kopen en volgens mij zitten er daar gruwelijk veel in ;-)

  Groetjes,
  Alberta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Helma,

  Ik heb met het bedrijf gemaild. Ik kreeg toen deze site door voor particulieren: wwww.demoza.nl.

  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, die kaartjes herken ik, ik heb er ook een hele zak vol van. Ooit van Kruidvat??? Ik gebruik ze best veel.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!