Avondje Amsterdam!

Een poosje terug waren m'n schoonouders 35 jaar getrouwd. Wij, en mijn schoonzus en zwagers piekerden en peinsden over een cadeau. Uiteindelijk besloten we om ze een concert in het concertgebouw in Amsterdam te geven. We zochten een mooi orkest op, luisterden de stukken die ze zouden spelen, belden naar m'n schoonouders om te vragen of ze die avond al wat hadden, en zo verrasten we m'n schoonouders. Buiten de datum wisten ze namelijk van niets!

Voor het diner boden we ze de enveloppe aan. M'n schoonouders waren helemaal beduusd! Ze hadden pas tegen elkaar gezegd dat ze daar nog wel een keer heen zouden willen gaan! Buiten het concert boden we aan om ze te brengen. Manlief heeft een auto van de zaak dus is de diesel gratis. Zo zou hen deze avond niets kosten, en dat was ook onze bedoeling.

Gisteravond was het zo ver. Om 6 uur stonden we in Ede om ze op te halen. Ze waren prachtig gekleed en stapten achterin de 'taxi'. We besloten de auto bij het Olympisch stadion te zetten en daarna nog een klein eindje met de tram te gaan, zodat ze ook nog wat van Amsterdam konden zien.
Om half 8 waren we bij het concertgebouw en lieten we ze daar achter.

Manlief en ik keken al een poos uit naar deze avond. We zijn gek op Amsterdam en besloten om maar gewoon lekker rond te gaan lopen. Uiteraard met de camera op zak.. ;-)

Het rijksmuseum..
 
 Het paleis op de Dam..
 
 Grachtjes..
 
 Prachtige fontein bij het American Hotel..
 
 Rijksmuseum by night..

Het werd een latertje, dat wel, maar ons 'Amsterdam-gevoel' is weer op peil :-)

Reacties

  1. prachtige foto,s,leuk om zo door amsterdam heen te lopen en wat een leuk cadeau voor je schoonouders,hebben ze het leuk gehad?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!