Kwintelooijen

Zaterdagmiddag gingen we zo maar weg.. nog even van het mooie herfstweer genieten! Niet zo ver weg hoor, dicht bij huis is het ook mooi! We zijn naar Kwintelooijen geweest. Gek he, na zo'n middag zeggen we vaak: 'dat moeten we echt vaker doen'! En vervolgens.. doen we het niet. Jammer, want het is zo leuk om als gezin weg te zijn. En dit uitje kostte.. NIETS! We namen koek en drinken mee en voor ieder een mandarijn en we hebben ons heerlijk vermaakt. Ik nam ook mijn camera mee om de mooie herfstkleuren vast te leggen, kijk je mee? We beklommen zelfs de trap.. 168 treden!
Heb je ook genoten zaterdag? Wat een prachtig weer he?!

Reacties

 1. Hoi Helma,
  Als we in de buurt van Rhenen komen, gaan we meestal ook naar Kwintelooijen (normaal is dat vanuit Zld. net iets te ver!). Wat een prachtig gebied is dat daar hè, mooie uitzichtpunten. Als ik de foto's van je zie, zie ik ook het gebied weer voor me.
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij kwamen er veel toen we verkering hadden :p. Afgelopen zaterdag waren we met vrienden op vakantie in Otterlo. We zijn naar de Hoge Veluwe gegaan en hebben daar zo'n 40 km gefietst op die witte fietsen. Was er echt heerlijk weer voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Werkelijk prachtig! Ik kende deze plek helemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi gebied! Ik kende het niet! Als ik weer eens bij m'n vriendin in Achterberg kom weet ik waar we gaan wandelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heerlijk he,jaa wij hebben er ook zeker van genoten.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!