De buikgriep-familie (2)

Niet te geloven!

Van vrijdag op zaterdagnacht begon B. weer met overgeven. Onze nachtrust was erg verstoord door z'n luide geroep. Niet één keer, niet twee maar een keer of vijf. Nou ja, dat hoort erbij!
Van zaterdag op zondag begonnen E. en A. ook.. A. moesten we helemaal wassen, E. deed het gelukkig in een emmertje. Maar o, wat waren we er weer druk mee! en de wasmachine ook..

We sliepen die nacht zo'n vier uur met het geluk dat we vroeg naar bed waren gegaan.

Gisteren ging het eigenlijk een stuk beter. Het overgeven was over, de diarree bleef, maar werd langzaam iets beter. Je kunt je voorstellen dat manlief en ik best moe waren, dus gingen we gisteren om acht uur naar bed. En we sliepen.. 10 uur achter elkaar! We kunnen er weer tegen!

Vandaag heeft alleen A. nog diarree.

En nu maar hopen dat we het voor de hele winter gehad hebben..

Reacties

 1. hallo,ook in belgie zitten we geplaagd met de buikgriep!!bij het gezin van mn dochter doet hij het hele gezin,begonnen met babytje van 10maand heeft iedereen het bina gehad.ik als oma heb ook mogen bijspringen als hulp.spoedig herstel voor iedereen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ppfff wat naar joh,ik hoop het voor jullie dat jullie de hele winter door kunnen zonder griep,enne ik hoop dat het ons deurtje voorbij gaat

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He jak.. nog even volhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap!! Ik hoop het ook voor je! ;-) Mijn man zou zeggen: Vitaminepilletjes slikken.. Haha! Altijd als hij een griepje oid aan voelt komen, slikt hij een er een paar. Werkt prima voor hem, dus zodra ik grieperig wordt staat hij met de pot naast me. Maar laten mijn darmen nou niet zo van die pillen gediend zijn................................ ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, o, het is wel raak bij jullie! Hopelijk zijn jullie er nu voor de rest van de winter vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is wel heel vervelend, twee keer achter elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh oh, hier hetzelfde verhaal, maar dan een week geleden ... beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!