Kringloopgeluk!

Gisteren bracht ik wat spullen bij de Dorcaswinkel. De spullen kun je aan de achterkant van de winkel inleveren, wat ik dus deed. De roldeur was open en omdat ze over het algemeen druk zijn met sorteren zette ik het mandje spullen op een tafel en ging naar de voorkant om even te snuffelen. Helaas.. DICHT! Jammer zeg! Omdat ik nog tijd over had besloot ik naar een andere kringloopwinkel te fietsen.. ook dicht! En degene die er vlakbij zit was ook dicht.. Jammer hoor, dan maar weer naar huis.


Vanmorgen besloot ik nog een kansje te wagen bij de Restore. Gelukkig was deze winkel wel open! B. ging gezellig met me mee. 'Wat gaat u kopen'? vroeg hij.. Ik legde 'm uit dat het altijd een verrassing is wat je bij de kringloop vind, én dat je alleen spullen mee moet nemen die je echt kunt gebruiken. Ik moet ze toch een beetje warm maken voor het hele kringloopgebeuren hoor ;-).


Vanmorgen waren er 'verrassingen' bij de kringloopwinkel, en ja, ik kan ze nog goed gebruiken ook! Nou ja.. er was ook wel wat 'fun' bij hoor.. kijk maar mee!

Een zomerjasje voor J. maat 80 (voor volgend jaar D.V.) van Noppies

Een nieuwe zwembroek voor B.

NIEUWE regenlaarzen voor B.


En een stapel 'Duckies' voor de jongens (voor de vakantie) en 3 kaarten


Vooral het jasje voor J. was een gelukstreffer. Ook al heb ik het nu nog niet nodig, 'vooruit zien is regeren' denk ik dan maar. Een zomerjasje voor J. kan ik in ieder geval van m'n lijstje afstrepen!
De zwembroek van B. vertoont slijtageplekken en nu liep ik toevallig tegen een nieuwe aan. Voor 1 euro kon ik 'm niet laten liggen hoor. Net als de laarzen overigens. B. draagt vooral in de herfst/winter laarzen tijdens het buitenspelen. Deze laarzen (nog van Dunlop ook) zijn een maat groter dan degenen die hij nu heeft, en wachten dus even in de schuur tot zijn voeten nóg wat groter zijn.

De tijdschriften bewaar ik tot we op vakantie zijn, dan hebben ze weer wat nieuws. Het was maar goed dat ik B. mee had genomen, zo kon hij er 10 uitzoeken die we nog niet hadden. B. dacht wel dat ik anders dezelfde mee had genomen als we al hadden, haha, ik denk dat hij gelijk heeft! De drie kaarten hebben al een bestemming, die gaan morgen op de post en maken zo 3 andere mensen blij.

Het was een heerlijk kringloopuurtje!

Reacties

 1. Jaaa ik heb je gezien vanochtend in de kringloop! :-) Ik wist t niet zeker, maar nu dus wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt?? Ik heb je totaal niet gezien! Had even geroepen joh!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ik was sl druk met het roepen van mijn wegrennende dochtertje;-)

   Verwijderen
 2. Goed geslaagd en je geniet er toch van zulke fijne koopjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukjes! De duckies zien er ook nog goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke vondsten zeg! Vooral dat jasje. Kringlopen is superleuk. Zeker als je fijne dingen vindt.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!