Vakantie 2016 #3 Veere

Dit is het derde verslag van onze vakantie in Zeeland.


Donderdag gingen we naar Veere. Het was de bedoeling dat we daar even zouden rondlopen en daarna verder zouden rijden. Maar Veere is zo leuk! Uiteindelijk zijn we helemaal niet verder gegaan maar hebben genoten van deze prachtige plaats!


We bezochten de Grote kerk en beklommen de toren. Het was een hele klim maar we werden beloond met een prachtig uitzicht!


Vlakbij de kerk vind je de cisterne waarin het water van de kerk werd verzameld. Een prachtig gebouwtje!En verder vind je er een heleboel oude huizen, een haven, het gemeentehuis, de Schotse Huizen, een ouderwets snoepwinkeltje, enne... heel veel sfeer!

Tip: mocht je Veere willen bezoeken, parkeer dan net buiten de stad. Het is maar 5 minuten lopen maar parkeren is gratis. In de stad kost parkeren 2,20 euro per uur!

Vrijdag, onze laatste dag in Zeeland! Omdat we eigenlijk nog geen één dag op de camping waren gebleven deden we dat vandaag maar. De jongens hadden genoeg te doen!Wat een ruimte he?!

's Middags zijn we nog wel even naar de zee gereden om te vliegeren op het strand. We waren niet alleen, er waren nogal wat surfers en dat vonden de jongens geweldig om te zien.
We sloten onze vakantie af met een heerlijke pannenkoek!

Zaterdagmorgen gingen we weer naar huis. Thuis pakten we onze spullen uit en ik zette gelijk de wasmachine aan. We genoten weer van het thuis - zijn.

Al met al kijken we terug op een prachtige vakantie! We hopen zeker nog een keer naar Zeeland te gaan!

Zonsondergang vanuit onze caravan.

Reacties

 1. Wat vliegt dat om he?
  Zeeland is zeker mooi, zoveel te zien en het strand is ook altijd leuk voor kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O leuk Veere is een mooi plaatsje.
  Ben je ook nog in het winkeltje Saartje geweest zo leuk daar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O leuk Veere is een mooi plaatsje.
  Ben je ook nog in het winkeltje Saartje geweest zo leuk daar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen over de plaats waar ik 15 minuten fietsen vandaan woon. Wij gaan vaak even naar Veere, een ijsje kopen of een kopje koffie drinken op een terrasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te lezen hebben jullie 't erg naar de zin gehad in 't Zeeuwse. Ben je nog naar de Ramsjburg (kringloop) geweest?
  groetjes,
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heerlijk weer thuis! Hebben ze nog lang vakantie de kinders? Hier over de helft en ng 4 te gaan. Geniet lekker na! Zeeland heft veel mogelijkheden qua campings. Mss kun je eens woningruil doen met iemand daar? Weet niet waar jullie wonen natuurlijk, maar je weet nooit.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie gezellige plaats. We gingen een paar jaar geleden er heen maar dan op de fiets. Toen was daar een hele leuke rommelmarkt.
  Daar mag je weer een jaar op teren en van nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie gezellige plaats. We gingen een paar jaar geleden er heen maar dan op de fiets. Toen was daar een hele leuke rommelmarkt.
  Daar mag je weer een jaar op teren en van nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeeland is leuk hé?! Zeker als het weer een beetje meezit! Veere is inderdaad leuk, daar kan je zo een dagje zoet brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zeeland is prachtig. Wij zijn 3 jaar daar op vakantie geweest oa in Veere en Renesse. Dit jaar naar Overijssel maar dat haalt het helaas niet bij Zeeland.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!