Vakantie 2016 #1

Vorige week waren we een weekje op vakantie in Mariekerke (Zeeland). Wat was het fijn! Ik maakte veel foto's en maakte daar zelfs al een fotoboek van. Maandag kan ik 'm ophalen, zodat we de vakantie nog een keer kunnen 'beleven'.
Zaterdag, 23 juli gingen we weg en kwamen ruim op tijd aan. We aten een patatje en gingen daarna naar de camping. We konden er gelijk in, fijn!
De caravan zelf viel een beetje tegen, echt oud! Aan de andere kant was daar de prijs ook naar, dus klagen we niet.
Nadat we snel uitgepakt hadden gingen we boodschappen doen. Gelukkig had ik het lijstje al klaar. Manlief zette me af bij de Lidl en ging zelf met de jongens naar de boulevard in Vlissingen. Met de afspraak dat ik zou bellen als ik klaar was, ging ik de winkel in. Ik laadde de kar behoorlijk vol, zodat we pas dinsdag weer naar de winkel zouden moeten. Terug op de camping aten we een broodje. Manlief maakte een lekker eitje klaar op de skottelbraai:


Heerlijk! Daarna wilden we toch echt even naar de zee. Gewoon, even het 'luchtje' ruiken! We reden naar Zoutelande en vonden een parkeerplekje dichtbij de duinen. Het is even klimmen.. maar dan heb je ook wat!Zondag gingen we zoals we gewend zijn, 2 keer naar de kerk. Na de middagdienst besloten we om toch nog maar een keer bij de zee te gaan kijken. We hadden appels meegenomen en hebben die heerlijk op zitten eten op een bankje bovenop de duinen.
Wat een leuk huisje he? Je zou er toch zo willen wonen? Middenin de duinen, altijd het geruis van de zee. En als je zin hebt om zonsondergang te bekijken, dan klim je gewoon iets verder omhoog?!


Maandag en dinsdag gingen we lekker naar zee. Maandag konden we zelfs nog zwemmen, daar was het dinsdag te koud voor. Geen nood! Ik heb heerlijk een boek zitten lezen. Manlief en de jongens bouwden een zandkasteel en vingen krabben. We vermaakten ons zo goed dat we pas tegen 6 uur naar huis gingen!Zo, dit was de eerste helft van het vakantieverslagje! De tweede (en misschien wel derde) helft volgt nog!

Reacties

 1. heerlijk toch? Ja de zee is geweldig en het strand is ook fijn als het koud en stormt. Lekker opboksen, zeker als je er even uit wilt/moet.
  Mis het strand hier wel,maar we genieten hier van de bergen!!
  groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt ja! Heerlijk die zee!
   Geniet nog maar even van de bergen!

   Verwijderen
 2. Zeeland is zo mooi helemaal voor kinderen zo lekker bij de zee vermaken die zich wel. 2 keer naar de kerk ook op vakantie, knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kinderen vermaakten zich zeker! 2x naar de kerk is voor ons geen opgave. We vinden het fijn om te gaan.

   Verwijderen
 3. Heerlijk, een weekje aan zee! Het strand heeft altijd iets, ook al is het geen echt weer om te zonnen etc.
  Ben benieuwd naar de rest van je verslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een superleuk huisje. Ik heb genoten van je foto's!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mariekerke, nooit van gehoord, klinkt leuK! En wat een gezellige strandfoto's. Fijne vakantie nog.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!