Boeken, boeken en nog eens boeken..

Wat een leuke reacties kreeg ik op m'n vakantieblogs! Bedankt allemaal hoor!
We hebben nog steeds vakantie, we hoeven nog niet te werken, maar in huis wordt er wel van alles gedaan. Manlief schilderde de kozijnen beneden aan de binnenkant, de nieuwe bank werd opgehaald en vandaag verzette we de boekenkasten. Dit moest nog gebeuren zodat de nieuwe stoel dichter naar de hoek geschoven kon worden. Foto's volgen nog hoor!


Maar goed, die boekenkasten dus.. Helemaal vol met boeken, en die moesten er dus eerst uit. Ik wilde ze gelijk maar afnemen en de lades en achter de deurtjes ook schoonmaken en opruimen. Het kostte ons een hele middag (met hier en daar een ander klusje tussendoor) maar het is gelukt! We ruimden zoveel op dat de bibliotheekboeken nu in het kastje passen, heel fijn!


Ik zocht de boeken gelijk uit. Een deel ging naar boven, en een deel mag weg. Sommige boeken zette ik op marktplaats. Ik zal hier ook een paar foto's plaatsen, mocht je belangstelling hebben: bieden kan via MP. (link rechts bovenin!) Ik plaats niet alle foto's, de rest vind je ook in mijn winkeltje!
Reacties

  1. Die vive la vie vind ik leuk. Ik houd van kringloopboeken : )
    Kringloopgeluk heb ik ook in de kast gaan, maar vond ik erg tegenvallen.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!