Kringloopvondsten van vandaag!

Het zijn nogal rare weken, zo voor de zomervakantie. Er moet nog een feestje gevierd worden, de school moet worden schoongemaakt, thuis wil ik alles op orde hebben en vanmorgen moesten de laatste werkjes in de plakboeken van school geplakt worden. De laatste keer, samen met de andere hulpmoeders. We kregen een aardigheidje van de jufs, en de jufs krijgen donderdag een aardigheidje van ons.


Na het geplak had ik nog wat tijd over. Nou ja.. over.. Ik had nog een uur, maar omdat ik er minstens 20 minuten over doe om naar huis te fietsen, en daarna weer terug besloot ik om maar in de buurt te blijven. Ik ging wat boodschappen doen bij Hoogvliet, kocht een nieuwe joggingsbroek voor B. bij C&A, kocht alvast sportkleding voor E. voor het nieuwe schooljaar en had ook nog even tijd om naar de kringloop te gaan. Misschien ken je het wel, 'de oude kassa' op de zandstraat. Ze bleken ook nog eens opruiming te hebben, en de meeste spullen waren de helft van de prijs.


Als eerste zag ik de tupperware - beker. Niet helemaal mooi meer, maar nog wel lek-vrij. Omdat de jongens vanaf het volgende schooljaar over gaan blijven hebben we dus meer bekers nodig. Dit is alvast een mooie aanvulling!
Ook kwam ik een klein tupperware - bakje tegen. Precies het formaatje 'appel' zeg maar. Handig als de kinderen een appel met een gaatje (zonder klokhuis) mee willen nemen.


In de kast met keukenspullen kwam ik een heel zakje met cupcakevormpjes tegen. Laten die van ons nu net op zijn? Ik nam ze mee, voor 40 cent..


Toen kwam ik de kaarten tegen, en daar kan ik niet voorbij lopen! Ik kocht echt een heel stapeltje!


Bij het speelgoed vond ik nog een leuk spelletje, helemaal nog in het folie, dus compleet. Ik nam 'm  mee voor de cadeautjeskast. Ook de letterstempels kon ik niet laten liggen, voor 1 euro was het setje ook voor mij!


Alles bij elkaar!

Ik heb het vermoeden dat dit uit een 'meisjesgezin' komt. ;-) De cupcakes zullen er niet minder om smaken ;-).

Van die prachtige oude kaarten!

Nog meer oude kaarten!

En nog wat gewone kaarten..

En nog meer kaarten..

En dan nog de grappige kaarten!

Al met al ben ik blij met deze kringloopkoopjes. Voor 3 euro was ik klaar! Dat is nog eens leuk winkelen he?!

Mocht je nou nooit eens een leuk kaartje op de mat krijgen, en dat wel heel leuk vinden? Mail je adres dan even naar gezinsleven @ gmail . com Ik wil elke vakantieweek één kaartje versturen naar iemand die weinig (leuke) post krijgt.

Reacties

 1. Je bent goed geslaagd! Ik verstuur ook veel kaarten en kan altijd zo van 'echte' post genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kaarten... geweldig zeg, wat leuk, wat een prachtige vondst. Ik heb een schoendoos vol met kaarten en vul die steeds aan want ik verstuur regelmatig kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke kaarten...ik kom ze nooit tegen bij de kringloop. Of ik loop er misschien zomaar voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke goedkope bruikbare aankopen voor weinig! Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen bij de kringloop, ik kom er eigenlijk nooit, en als ik er al een keer was vond ik het 3 keer niks, maar jij hebt leuke dingen, ook leuk die kaartjes!Jou kaartje staat nog gezellig op mijn kast hoor!fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zeg! En dat voor €3,00. Hier kom ik zelden leuke dingen tegen bij de Kringloop. Toevallig heb ik laatst 3 voorleesboeken voor de kinderen op de kop getikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. waw,leuke kringloopvondsten!!
  er mag gerust een kaartje naar belgie komen,want wie krijgt nu niet graag post!!dan krijg je er eentje terug!groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke vondsten heb je gedaan. Ik vind vooral die nostalgische kaarten superleuk.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!