Een onverwacht 'cadeautje' bij de post..

Vorige week kocht ik een jurk via marktplaats. De verkoopster stuurde 'm op, maar het pakketje deed er langer over dan ik had verwacht. Eindelijk zag ik donderdag de postbode lopen met het pakketje. Ze kreeg 'm niet in de brievenbus, dus belde ze aan. Het viel me gelijk op dat het pakketje in plastic verpakt was. Sjonge, wat een werk had de verkoopster ervan gemaakt! Maar dat bleek niet helemaal te kloppen. Er zat in het plastic een excuusbriefje van postnl. Snel keek ik verder, was m'n jurk onbeschadigd? Gezien de vele inkt op de envelop en het plakband die post nl erop geplakt had, was ik daar niet zo zeker van. Gelukkig, de jurk bleek niets te mankeren!


Tot mijn grote verbazing haal ik uit de envelop niet alleen een jurk maar ook een prachtig topje van Vero Moda. Omdat ik er vanuit ging dat de verkoopster wat verkeerd gedaan had, mailde ik haar. Maar nee.. het topje was niet van de verkoopster! Ik ging op zoek op marktplaats en vond er één die precies hetzelfde was als ik in m'n envelop had gevonden. Ik mailde ook die verkoopster, maar zij had het topje nog. En nu?


Het enige dat ik kan bedenken is dat bij de post de envelop open is gegaan, en de envelop van de verkoopster van de top ook. Blijkbaar hebben ze de twee kledingstukken in één envelop gedaan en verder gestuurd. Een andere theorie kan ik niet bedenken.


Het topje pas ik helaas nog niet. Het zit net wat te strak. Maar met m'n gezondere leefwijze moet 't over een poosje wel passen. Ik geloof dat ik 'm maar gewoon bewaar, want het is een prachtig ding!


Nu weet ik dat er iemand op dit topje zit te wachten, maar wie? En wat kan ik nog meer doen om de eigenaar op te sporen? Mocht ik de eigenaar vinden, dan krijgt ze het topje uiteraard alsnog opgestuurd! Tot die tijd hangt 't te pronken in m'n eigen kast.


Heb je ook weleens 'bijzondere post' gehad?

Reacties

 1. Beter zo dan andersom. Maar ja de ander zit te wachten, ook weer sneu terwijl jij er niks aan kan doen. Misschien komt het nog goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beter zo dan andersom. Maar ja de ander zit te wachten, ook weer sneu terwijl jij er niks aan kan doen. Misschien komt het nog goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mss leest de ander hier ook wel. Maar er is mss wel meer als mp. Is er ook niet iets op FB?
  Anders hoop ik dat het gauw past.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Apart hoor, maar ja, je kunt er weinig mee als je neit weet waar het vandaan komt. Ik ben altijd blij als de post komt met een boek wat ik heb besteld. Heerlijk, een nieuw boek. Dat leg ik altijd eerst een tijdje op tafel, om naar te kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!