Dagje strand!

Afgelopen maandag gingen we een dagje naar het strand. We stonden op tijd op zodat ik nog even bolletjes kon halen voor de lunch. We pakten de koelbox in met ingevroren flesjes water (als koelelement), een pak sap, een bak druiven, een paar appels en een zak bolletjes. De andere strandspullen had manlief zaterdag al in de auto gelegd zodat we op tijd weg konden.

We gingen naar Hoek van Holland, waar gelukkig geen viezigheid in het water was. De kinderen genoten! Ze speelden met zand en maakten zandkastelen. We zochten schelpen. Manlief sloeg een balletje met B. Ik las een heel boek(je) uit, We speelden in het water en lieten ons door de golven meedrijven. Vooral B. was niet uit het water te slaan. E. ging het water helemaal niet in en A. alleen z'n voeten. We hebben de hele dag geen wanklank gehoord. Wat heeeeeerlijk!


Het was warm, maar gelukkig stond er een windje. De zon scheen volop en er was nauwelijks een wolkje aan de lucht. Gelukkig had ik genoeg zonnebrandcreme meegenomen want smeren was echt nodig. Er is niemand verbrand op z'n rug, alleen manlief heeft z'n voeten verbrand (pijnlijk!) en ik m'n bovenbenen (ook pijnlijk!). Voor de jongens hadden we een zonnehoed of pet meegenomen.

B. was heel trots dat hij nu eindelijk een lange zwembroek aan kon! Eerder kon dat niet omdat ze af zakten, maar nu paste hij een 98-104. En dat voor een kind met maat 128.


Het strand bij Hoek van Holland is schoon, er staan genoeg prullebakken, je kunt er polsbandjes voor de kinderen pakken én er staan grote figuren op het strand. Wij zaten dichtbij de eend, dus als B. even naar de zee was geweest hoefde hij alleen maar naar de eend te lopen. Handig!


Ook aan een stranddag komt een einde. We pakten ons karretje weer in en gingen weer richting de auto.


Nog een laatste strandfoto..

Omdat het al laat was besloten we nog wat meer vakantiepret toe te voegen aan deze dag. We hadden de jongens nl. beloofd dat we deze vakantie één keer bij de Mac Donalds zouden gaan eten, en dat zou nu heel goed uitkomen! Een groot gejuich steeg op, en ons voorstel werd aanvaart.
In de auto keken de jongens of ze een grote M konden vinden, en gelukkig duurde dat niet lang.

Aangekomen zagen we dat het best druk was, dus stelde manlief voor om een keer langs de Mac Drive te gaan. Prima! Bij de eerste paal bestelden we, bij het volgende loket betaalden we en weer een loket verder kregen we een grote tas met eten. De jongens keken hun ogen uit!

We parkeerden de auto, legden een handdoek in het gras en gingen lekker zitten. Toen we het eten uitdeelden zei E.: 'Huh?! Het is ook al warm?! Dat hebben ze snel gedaan!'  ;-)

Reacties

 1. Wat heerlijk, een dagje strand! Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat mooi!!wat een leuke dag voor iedereen hebben jullie gehad,dat is genieten,hee!groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt genieten was dat. Echt een vakantie dag. Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zwemshorts zijn altijd ruim.
  Strand is altijd een feestje. Ik vind alleen altijd de rommel erna minder leuk maar tegenwoordig mik ik gelijk alles in de wasmachine en ruim zo snel mogelijk op.
  Leuk, die opmerking van je zoon :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!