Opruimen en inpakken

Nu de bouw van ons huis vordert worden er hier en daar ook al spullen ingepakt. Deze week maakte ik twee keukenkastjes schoon en deed ik alvast wat in een doos. Al met al een hele bananendoos vol. Op zolder staan inmiddels al zo'n 15 dozen vol.


Heel veel kunnen we niet inpakken. De winterkleding van de kinderen kan nog niet helemaal weg omdat ze nog weleens een trui pakken, en de lange broeken met deze temperaturen ook niet overbodig zijn. Onze eigen winterkleding staat standaard op zolder in een bak. Dat wissel ik met de seizoenen.
Ook uit de keukenkastjes kan ik niet veel meer inpakken. Ik hoop 31 mei jarig te zijn en daar heb ik nog wel wat spullen voor nodig. na mijn verjaardag kan ik de grote schalen e.d. ook inpakken.


De boekenkasten staan ook nog gewoon vol. Ik vind het zo gek om de boeken in te pakken en dan tegen lege kasten aan te kijken, dat ik dit klusje ook maar uitgesteld heb. Ook in de kelderkast staan nog genoeg dingen, maar daar is toch ook al 1 bananendoos ingepakt.


Elke keer als ik naar de winkel ga neem ik bananendozen mee. Ik maak een stapel op zolder zodat ik niet misgrijp als ik in wil pakken. Volgens mij is het inpakken niet zo'n probleem. Als ik zorg voor genoeg dozen moet het toch best snel ingepakt kunnen zijn.


Ik sta nog wel voor een paar dilemma's. Ik heb nieuwe handdoeken liggen, gekocht voor in het nieuwe huis. Nu zit ik te dubben of ik ze alvast moet gaan gebruiken. Onze handdoeken zijn behoorlijk versleten en het zou jammer van de moeite zijn om ze mee te verhuizen. We kunnen ze dan nog wel mooi als poetsdoeken gebruiken.
Zo heb ik ook een nieuw servies gekocht. Gewoon bij IKEA hoor. Misschien moet ik dat ook alvast gaan gebruiken en het oude servies weg doen. Maar.. het nieuwe servies staat nog in de verpakking en het neemt weinig ruimte in zo, misschien kan ik het beter in de verpakking verhuizen? Ik weet het nog niet.. en denk er nog rustig een weekendje over na ;-)


Fijn weekend!

Reacties

 1. Een heel karwei. Soms weet je inderdaad niet wat handig is. Duurt het nog lang na de verhuizing toe? Bananendozen zijn inderdaad handig. Je krijgt op een gegeven moment toch een poosje dat je met het ene been in het ene huis zit en met het andere in het nieuwe huis.
  Succes alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben ook benieuwd wanneer jullie gaan verhuizen?dat is een hele organisatie,hee!ik zou mn nieuwe spullen sparen voor in het nieuwe huisje,toch leuk daar met nieuwe dingen beginnen.fijn weekend debora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ppfff wat een werk he,dit had ik vorig jaar,wij zijn vorig jaar verhuisd namelijk,wat komt er dan veel te voor schijn ,echt je zulkt versteld staan hoeveel spullen jij hebt hihi,heel veel succes,je bent nu al goed bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verhuizen, niet echt leuk het voorbereiden. Alles inpakken en dan weer uitpakken. Ik zou lekker het servies in het nieuwe huis gaan gebruiken, net als de handdoeken. Een lekker nieuw begin met wat nieuwe dingen.
  Heel veel succes alvast toegewenst.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 't Lijkt me een hele klus! Slim om dan al steeds iets te doen, zeker als je het toch op zolder kwijt kan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!