Ik ben er nog!

Buiten wat update's was ik hier niet zoveel te vinden. Het is mooi weer buiten, en dan zit ik minder achter de computer, manlief heeft de computer regelmatig nodig én de computer stond afgelopen week op zolder. Voor manlief is dat fijn, voor mij niet. Ik heb alle spullen beneden liggen en kan zo even tussendoor nog wat doen.

Maar goed, afgelopen dagen was zeker niet saai. Vorige week was het vakantie. We genoten van de rust en het gekwebbel van de jongens. Woensdag gingen we naar het Nationaal Militair Museum. Sjonge, wat is dat groot geworden zeg! We zijn er al eens eerder geweest, maar toen was het een stuk kleiner. Het voordeel daar was dat het gratis was en je hier entree moet betalen. Het voordeel hier is dat je er echt een hele dag door kunt brengen en er veel meer te zien is! Er is nu bijvoorbeeld een tijdelijke tentoonstelling over de zomer van '45. De kinderen konden een bevrijdingsvlaggetje maken en er is buiten enorm veel gelegenheid om te wandelen. Het viel ons op hoe ruim alles opgezet was. Later bleek dat het enorm druk was geweest, maar dat was ons helemaal niet opgevallen.

Donderdag paste ik op T. dus bleven we een dagje thuis. Overdag tenminste, 's avonds gingen we uit eten in het ABC restaurant. M'n ouders vierden hun trouwdag en we werden uitgenodigd. Het was erg lekker en erg gezellig!

Vrijdag deden we niet zoveel bijzonders. De kids waren moe van donderdag en we bleven lekker bij huis.

Deze week mochten de jongens weer naar school. Gisteren haalde ik de bezem door het huis (letterlijk dan) en verschoonde ons bed. Vanmorgen stond ik op tijd op. Ik wilde voor schooltijd de was buiten hebben hangen. Uiteindelijk bracht manlief ze naar school en ging ik naar de markt. We zouden nl. op kraamvisite gaan bij familie waar het 11e kindje geboren is. Kleding hebben ze genoeg, speelgoed ook, dus besloot ik een tas fruit mee te nemen. A. mocht ook mee en wat had hij er zin in. De hele morgen vroeg hij wanneer hij nu de baby mocht aaien. Uiteindelijk zei hij daar helemaal niets, maar aaien deed hij wel.
Vanmiddag streek ik nog even een tas met was weg voor een vriendin, en ruimde ik onze eigen was op, en was daarmee de middag alweer voorbij!
Vanavond aten we nasi. Ik kocht afgelopen maand mix voor nasi bij pit & pit en wilde dit graag uitproberen. Nou, missie geslaagd! Het was echt lekker!

Zo, jullie zijn weer een beetje op de hoogte! Deze week zal er van bloggen niet zoveel meer terecht komen denk ik. Morgen moeten de jongens nog één dag naar school en dan hebben ze weer twee dagen vrij. We genieten er nog maar even van!

Reacties

 1. Leuke drukke week. 11 kinderen dat is een huis vol maar vast heel gezellig. Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nog nooit in dat museum geweest, maar zet het zeker op de agenda. Wat ziet dat er leuk uit! Dank je wel voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk hoor,en dat museum,wij willen er ook zeker nog een keer heen.

  geniet van de komende dagen
  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!