Ons nieuwe huis!

Gisteren mochten we een kijkje nemen in ons nieuwe huis. De dakpannen liggen erop, de binnenmuren staan, elektra is aangelegd en ze zijn zelfs al begonnen met het tegelwerk! Tegelijkertijd hoorden we dat we vóór de bouwvak (van zuid) de sleutel krijgen! Yes! Dat was het nieuws waarop we hoopten! De voorlopige datum is rond 22 juli. Wow! Nu komt het echt dichtbij!

 De openslaande deuren in de kamer.

Het keukenraam.

Vanmorgen hadden we een afspraak bij de keukenzaak en hebben we alles nog eens doorgenomen. Alles staat nu vast, en dat is ergens ook wel fijn. Dáár hoeven we niet meer voor op pad!

Nu we een datum weten (ongeveer), kunnen we ook wat plannen concreet maken. Zo wil ik alvast een doos kranten sparen om de keukenspullen makkelijk in te pakken en ik wil bij de winkel bananendozen meenemen, anders redden we het niet.

Ook moeten er nog spullen aangeschaft worden. Denk dan aan bijvoorbeeld toiletgarnituur, lampen, een nieuwe bank, enz. Een douchelamp heb ik inmiddels gekocht. Ik was bij de praxis en daar lag een mooie lamp voor de helft van de prijs. Mooi meegenomen!

De zolder moet nog voor een gedeelte opgeruimd worden. Manlief heeft al een gedeelte gedaan, de rest zijn spullen die ik nog uit moet zoeken en dus echt zelf moet inpakken.

Het lijkt nu alsof we nog tijd genoeg hebben. Toch valt het tegen! Volgende week hoop ik samen met B. de avondvierdaagse te lopen. Morgen (en misschien volgende week donderdag en vrijdag) hoop ik op vriendinnetje T. te passen. Volgende week vrijdag hoop ik mijn verjaardag te vieren en zaterdag hoopt mijn vader zijn verjaardag te vieren. Eind juni hebben we nog een bruiloft waarop wij ceremoniemeester zijn, en waar ook nog het nodige voor moet gebeuren.

Vanavond doe ik niets meer.. we zijn vannacht een paar uur in de weer geweest met B. die oorpijn had. Ik zet zo de broodbakmachine aan en de wasmachine voor morgenvroeg en duik lekker m'n bed in!

Reacties

 1. Wel een spannende tijd, kost veel energie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellig keukenraam!
  Veel succes in deze tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wordt vast een gezellig huis zeg!!
  Stevige dozen haalden wij bij de slijterij. Drankflessen zitten in tamelijk sterke dozen.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat schiet al snel op zeg! Voor je het weet is het zover :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! Wat een fijn nieuws. Nu komt het inderdaad echt dichtbij. Fijn dat je nu ook echt concrete dingen kunt gaan regelen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi op mp staan ook wel gratis verhuisdozen aangeboden. Als het in de buurt is heb je mooi een stapel in 1 keer. succes met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een werk is dat allemaal hé. Gelukkig hebben wij dat grotendeels achter de rug nu.

  Succes nog . Ik wens jullie een goede verhuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een drukke tijd dan, de komende maanden! Heel veel succes met alles inpakken enzo. Fijn om vast een datum te weten, dan weet je waar je je op richten kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn om een datum te weten zodat je daar naar toe kan leven en werken! Het ziet er trouwens mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ah fijn joh dat het nu dichterbij komt,ook wij gaan deze week avondvierdaagse lopen,succes met alles

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!