Handdoeken sparen

Wat is dat toch, de laatste tijd?! Een nieuwe rage of gewoon toeval? Wat ik bedoel.. handdoeken die je kunt sparen..


Eerst bij C1000, daarna bij de HEMA met de punten van Esso, nu bij de Etos waar ze vorig jaar deze actie ook deden en kwam ik afgelopen week bij onze plaatselijke AH... en wat denk je. Je kunt er handdoeken sparen!


Bij de C1000 deed ik mee. Je moest dan per handdoek nog 1 euro betalen. Ik spaarde volgens mij 1 kaart vol, goed voor 2 handdoeken en ik kreeg 2 kaarten. 6 handdoeken dus. Toen ik ze vervolgens op wilde halen waren ze er niet meer en kon ik de kaarten inleveren. Als ze weer binnen waren zouden ze bellen.


Vervolgens kwam de HEMA actie, en dacht ik nooit meer aan de C1000 handdoeken. Manlief leverde zijn punten in en ik kocht 12 handdoeken (nou ja, kreeg..) en kocht zelf de washandjes.


Vorig jaar spaarde ik welgeteld 1 handdoek bij de Etos en besloot ik nu niet mee te doen. Zo vaak kom ik er niet, alleen bij hele goede acties, en ik had tenslotte 12 mooie gekocht. Een vriendin vroeg me de zegels voor haar te sparen, prima!


En hier ergens tussendoor belde de C1000, 'uw handdoeken zijn binnen'! Handdoeken? dacht ik. O ja.. van die spaaractie van een paar maanden geleden natuurlijk! Maar ja, ik had ze besteld dus besloot ik ze ook maar gewoon op te halen.


En nu de actie bij AH. Bij elke 5 euro 1 punt en je moet 10 punten hebben voor 1 handdoek, en daarbij 4 euro betalen. Daarvan is 0,50 euro voor kika. Tja.. wat denk je? Volgens mij heb ik nu wel genoeg handdoeken dus spaar ik ze maar weer voor m'n vriendin.


Ik hoop dat 'men' nu maar eens een andere actie bedenkt! Iets met servies ofzo? Of handdoeken en theedoeken, of kaarsen (met dit donkere weer..) of bakvormen.. of boeken.. of.. Iemand nog meer ideeen?

Reacties

 1. Bij de Plus kan je momenteel voor pannen sparen, mooie pannen, maar je hebt geloof ik 120 zegels nodig voor een pan (en dan nog iets bijbetalen). Haal ik dus hooguit 1 pan voordat de actie weer is afgelopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier, oversee, kun je voor goee keukenmessen sparen. Maar je moet eerst zoveel geld besteden dat ik er niet eens over denk. Voorat wij emigreerden was er ergens bij een supermarket sparen voor een servies. Er waren altijd wel mensen die ze niet hoefden. Of soms een extra zegel bij ankoop van een bepaald reclame artikel.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een dure actie bij de A.H. Daar zou ik inderdaad ook niet aan meedoen, want bij de Hema hebben ze hele mooie handdoeken voor bijna hetzelfde bedrag en helemaal als het in de aanbieding is zoals van het zomer het geval was en ik ook wat heb ingeslagen.
  Bij onze C.1000 kon je sparen voor kinderboeken, maar ik kom nooit bij deze winkel en de boeken die je kon sparen vond ik ook niet leuk.
  Maar inderdaad zelf uitgezochte boeken of bakvormen sparen, heel erg leuk idee.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik spaar eigenlijk nooit voor dit soort dingen. Maar inderdaad, er staat me wel iets van bij, van zo'n handdoekenactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja op den duur heb je genoeg handdoeken. Dan is iets anders wel weer leuk. Maar een stapel handdoeken op voorraad is best handig. Want als je handdoeken gaan slijten is dat vaak een hele stapel tegelijk die dun of slecht wordt.

  Het pannenset bij de plus is niet leuk sparen. Je moet zo veel zegels hebben voor 1 pan. Ik krijg nooit een set pannen bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!