Kringloopvondsten!

Afgelopen zaterdag ging ik weer met m'n vriendin 'rommelen'. Heerlijk zo'n ochtendje! We duiken de ene kringloopwinkel na de andere in en gaan daarna samen lunchen. Dit is mijn manier om even bij te tanken, en dat had ik ook wel nodig na vorige week. Ik heb genoten en kwam weer heerlijk uitgerust thuis mét kringloopvondsten uiteraard! Kijk, dit zijn ze:

Een stapel kaarten, 16 om precies te zijn, voor 1 euro.. inmiddels zijn er al 4 verstuurd..4 kook en/of bakboeken, variërend van 1 - 1,50 euro per stuk.

 
 En dit mandje. 'Wil je dit mandje ook?' vroeg de verkoopster. Ze vond het blijkbaar een beetje gek ;-). Zo ziet 'ie er nog niet zo bijzonder uit..


.. maar kijk eens naar de onderkant! Mooi he?
 

 
 En dan nog deze wasmand. Het zal wel een hopeloos ouderwets ding zijn, maar ik wil 'm gaan gebruiken voor m'n voorraadje cadeaupapier en kaftpapier.


En als laatste kocht ik nog een vaasje, maar ik ben vergeten om er een foto van te maken, die komt vast nog wel eens langs..

Al met al ben ik goed geslaagd. Totaal gaf ik nog geen 10 euro uit, en daarvoor was ik een hele ochtend weg! Nou, dat kan gekker.. ;-)

Reacties

 1. leuke vondsten hoor ,leuk dagje weg en nog goedkoop ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk een rondje kringlopen, kan er ook steeds zo van genieten!
  En wat een leuke dingetjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herinner me een foto waar ik zelf als peuter in zon wasmand zat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke boeken! En dat voor die prijs, dat kun je natuurlijk niet laten staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tip: die haarelastiekjes, vrolijk gekleurd en een beetje dik, rekken in één dag uit. Als je in de buurt meisjes hebt die ze dragen, vraag dan of ze er een paar aan jou willen geven, twee om een rol cadeaupapier en ze staan netjes in je wasmand zonder af te rollen, beter dan gewone elastiekjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!