Eetplan week 42

De spinazietaart van vorige week viel bij de jongens niet in goede aarde. Manlief vond 'm lekker en ik vond 'm erg machtig. Geen blijvertje, maar toch leuk om eens geprobeerd te hebben!
Deze week wat makkelijke dingen op het menu, en twee dagen uit eten, een makkie dus.


Zondag: Bloemkool, aardappels, kerriesaus, viscuisine
Maandag: Bonen (diepvries), rode kool (potje), aardappels en een worstje
Dinsdag: Oma is jarig, we zijn uitgenodigd om te komen eten.
Woensdag: Hutspot met spekjes
Donderdag: Macaroni met zelfgemaakte pastasaus
Vrijdag: Uit eten
Zaterdag: Patat


Het menu van vandaag (maandag) was wel een beetje een ratjetoe. Manlief moest nog werken en ik was de hele dag met de jongens weg. Dit hadden we nog in huis, dus hebben we er maar wat van gemaakt. De boodschappen van aankomende week heb ik een keer besteld bij AH. Helemaal nieuw voor me, maar ik wilde het toch eens proberen. Zo in de vakantie vind ik het een goed moment, zo hoef ik niet met de jongens naar de winkel.


Fijne vakantie!

Reacties

 1. ik bestel elke week bij de AH,ik heb een hekel aan boodschappen doen en vind dit heerlijk zo,wel gaan we samen zaterdagochtend de rest van de boodschappen bij de aldi doen,maar de grote hoofdboodschappen doe ik elke week bij de Ah die thuis word bezorgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker zeg, uit eten! Op 't moment laat ik de boodschappen ook bezorgen door AH. 't Lukt me niet om zelf de boodschappen te sjouwen, en man heeft 't te druk om ook nog 's boodschappen te doen (en heeft er 'n hekel aan)...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik eet ook regelmatig 'uit de diepvries' of uit de kelderkast. Dat is inderdaad wel eens een beetje een ratjetoe maar het ruimt lekker op : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!