Zomaar een dag!

We beginnen aan het 'gewone' ritme te wennen. Toch wel weer lekker dat de kinderen weer naar school gaan. Ze hebben leuke jufs en gaan met plezier, ook niet onbelangrijk.

Thuis gebeurt er nog steeds van alles. Manlief zette de kast van B. in elkaar, waarna ik hem schoonmaakte en inruimde. Ook z'n bureaublad werd op maat gezaagd. Nu nog wat plankjes en een doos met spulletjes om het gezellig te maken en B. heeft ook een paleisje.
Ook werd het gordijn in de keuken opgehangen en kwam er iemand om de palen voor de schutting te zetten. Foto's van ons nieuwe huis volgen vast nog wel!

Internet hebben we nog steeds niet. Ik heb nu internet via de telefoon van manlief, maar dat kan niet te lang anders is hij over z'n bundel en gaan we fors betalen. Na uren bellen met KPN lijkt er nu eindelijk schot in de zaak te zitten. We juichen nog niet.. eerst internet!

Vandaag begon al wat rommelig doordat ik de 'schuttingman' koffie moest geven. Eigenlijk is dat niet zo handig als dat door elkaar loopt, maar soms heb je niets te kiezen en moet je het gewoon doen.
Ik bracht de kinderen naar school en ging gelijk even naar de Aldi om een paar boodschappen te doen. Verder poetste ik de douche, schonk koffie.. en koffie... en koffie en o ja, ruimde ik dus de kast van B. in. Ook onze winterkleding haalde ik van zolder. Ik begon het inmiddels toch wat koud te vinden in mouwloze jurken dus ben weer extra blij met m'n v-hals vestjes.

Nog een klus dat vandaag op het programma stond: de winterjassen passen! Voor B. had ik er maar liefst 6 liggen! Uiteindelijk hield hij er drie over en voor E. en A. allebei 4. De meeste jassen zijn gekregen, alleen voor B. kocht ik vorig jaar in de uitverkoop een nieuwe jas. Ze hebben allemaal een schooljas, een reservejas, een oude jas en E. en A. een tussendoor jas.


Daarna maakte ik heerlijke risotto! Het recept is van Smakelijck.


Nadat de jongens op bed lagen en ik de vaat aan het doen was ging ineens m'n telefoon. Helemaal vreemd is dat niet meer omdat we nu geen huistelefoon meer hebben. Toch was het een verrassend telefoontje. Een vriendin die belde dat ik even omhoog moest kijken omdat ze in een luchtballon over ons heen vaarde! Gelukkig lag mijn fototoestel nog binnen handbereik en ik schoot snel een plaatje:


En nu is het alweer avond. Ik ga snel naar beneden om de was te strijken. Dat is er vandaag bij ingeschoten en B. wilde morgen graag z'n nieuwe spijkerbroek aan. Strijken dus maar!

Reacties

 1. Gezellig zo die dagelijkse beslommeringen. Ik draag nog korte rokken, maar heb wel weer wat vestjes te voor schijn gehaald, want het is toch best fris nu en dan.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt op mijn dag, gelukkig staat onze schutting al een paar jaar. :-)
  Jij hebt alleen een bakfiets.. Jaloers! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker weer, die dagelijkse beslommeringen. Wat fijn dat ze allemaal voldoende jassen hebben voor de winter. Hier moet alleen dochterlief nog een goede winterjas.
  De Risotto ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo dat was lekker druk dus,ja soms heb je van die dagen he,en die luchtballon,ik ben er dol op,ik hoop er ooit een keertje in te zitten,lijkt me zooo gaaf

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!