Taarten en een heerlijk nieuw achtertuin(tje)!

Na weken zonder internet is de boel nu eindelijk aangesloten! Sjonge, wat is het lastig zeg om zonder internet te leven! Af en toe kon ik via de telefoon van manlief even kijken, maar dan moest ik wel op zolder gaan zitten omdat ik anders geen bereik had. Vandaar dat mijn blogberichtjes ook wegbleven. Maar goed, geen geklaag, we gaan vrolijk verder!

Twee weken geleden hielden we open huis voor familie, vrienden en bekenden. Ik bakte maar liefst 5 taarten en vergat niet eens een foto te maken ;-) Nou ja.. van ééntje maar..

 Chocoladetaart

 Citroen - sirooptaart

 Perentaart

MonChoutaart

Ik maakte ook nog een witte chocoladetaart. Helaas mislukte het helemaal. De bodem ging drijven en de witte chocola wilde niet stijf worden. Uiteindelijk heb ik het hele blik aan m'n moeder meegegeven. Hier komt het toch niet op. 

Onze open-huis-dag was een succes. Het is fijn dat (bijna) iedereen is geweest zodat we niet steeds overnieuw ons huis hoeven op te ruimen. Je wil toch alles spic en span laten zien. Ik zorgde ervoor dat alles opgeruimd was, alles gestofd en gezogen, alle was van de waslijnen af, enz. Eigenlijk had ik gelijk foto's moeten maken, maar daar heb ik dan weer niet aan gedacht.

Afgelopen zaterdag maakte mijn broer de stoep af. De schuttingen waren al eerder gezet en moeten nog afgewerkt worden aan de bovenkant. Als poortdeur kozen we voor een schuifdeur, zodat ik makkelijker met de bakfiets naar binnen zou kunnen. Nou, daar ben ik erg blij mee, ideaal!


De foto is genomen vanaf de uitbouw. Inmiddels staan de spullen er natuurlijk weer op. Langs de schuur en over het pad ligt een goot zodat het water makkelijk weg kan. Zoals je ziet is het maar een klein stukje tuin. Dat heb je he, bij nieuwbouw huizen. Het was kiezen of delen, of een uitbouw of een grotere tuin. Omdat we uiteindelijk meer binnen dan buiten zitten kozen we voor een uitbouw. Daar hebben we tot nu toe nog geen moment spijt van gehad!

Reacties

 1. Oh zeg, die taarten... wat heerlijk! En ja, een klein stukje... maar dat is toch heel leuk te maken met potten en planten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke taarten, zien er goed uit. Ja dat is inderdaad niet erg groot! Als jullie maar tevreden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer internet hebt! Die taarten zien er allemaal goed uit. Ik ben onder de indruk van het aantal!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben net als Nicole onder de indruk van het feit dat jij vijf taarten hebt gemaakt. Allemaal voor dezelfde dag. Ze lijken me allemaal even lekker.
  Fijn zo'n behulpzame broer. De tuin is inderdaad niet groot, maar net wat je zegt : het is kiezen of delen. Een mens moet keuzes maken. Het is jullie huis en dat neemt niemand je af.
  Toch wel fijn nietwaar, om internet te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel fijn, Anita! Zonder internet is echt lastig!
   Mijn broer is stratenmaker, dat kwam nu heeeeeel goed uit!

   Verwijderen
 5. Wat leuk dat je zo wat foto's deelt! En wat een prachtige taarten... vooral die eerste, wat knap dat je dat zelf maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die taarten zien er heerlijk uit! Ik zat van de week nog te denken dat er al een tijdje geen berichtjes van je online waren gekomen, maar gelukkig is het internet aangesloten en ben je er weer :)

  Samen besparen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. o heerlijk zeg!! Ik zou geloof ik niet eens kunnen kiezen!. Je kunt een hoop doen met een kleine tuin. ALs het binnen gezellig en ruim is, wat wil je nog meer?
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. inderdaad een heel klein tuintje, geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die taarten zien er lekker uit, knap van je.
  En idd, hier in Nederland leven we veel meer binnen, Enne een grote tuin kost ook veel qua tijd èn geld.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!