Inrichting van ons NIEUWE HUIS!Ook al duurt het nog wel een maand of 10 voordat we gaan verhuizen, toch ben ik al flinke plannen aan het maken voor de inrichting! Wat is er mis met de huidige inrichting? Niets.. al vind ik het wat donker en wil ik in het nieuwe huis allemaal wat lichter. Dus (voorlopig) geen kleur om de muren maar gewoon WIT. Ik wil eerst ervaren hoe het licht valt en dat soort dingen.

Buiten kleur, of liever gezegd GEEN kleur moet het natuurlijk allemaal opgeruimder zijn enzo. Maar ach, wie droomt daar niet van?

Natuurlijk moeten we ook rekening houden met ons budget, die dan toch niet zo hoog zal zijn. Wat zijn de plannen?
1. We maken de muren wit (nu zijn ze taupe)
2. We nemen de gewone meubels mee, daar is niets mis mee.
3. We kopen wel een andere bank, degene die we nu hebben is van mijn schoonouders en echt versleten. Mijn droom.. een mooie grijze hoekbank! Zoals dit:
4. We willen graag een vloerkleed maar weten niet of dit in ons budget gaat passen.
5. De inrichting gaat meer richting 'scandinavisch wonen'. Dit hoeft niet zo'n groot probleem te zijn. De meubels passen daar prima bij. Al zou ik wel heel graag een ronde eettafel willen en andere stoelen.. maar dat zien we nog wel!

Onlangs was ik bij Meuk & Deuk in Veenendaal en zag daar zo'n mooie lamp! Ik maakte foto's, appte ze manlief en liet hem de lamp ophalen. Zo, dat was onze eerste aanwinst voor het nieuwe huis!
Het is een lamp van het merk Zuiver. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik daar eigenlijk nooit naar kijk, maar gewoon aanschaf wat ik mooi vind en wat in ons budget past. Nou, dat was 't ie! Ipv. 125 euro kostte deze 75 euro. Omdat de verpakking kapot was.. ;-)
Later ging ik googlen en zag dat ze van het merk Zuiver nog veel meer mooie lampen hebben. Toch Meuk & Deuk maar in de gaten houden..Zo zie je maar, we zijn er toch al best mee bezig! De keuken, badkamer en toilet zijn uitgezocht, maar daarover later meer!

Reacties

 1. ja mooi zo,n hoekbank ,leuk he om allemaal van die plannen te maken voor je nieuwe huis,heel veel plezier en succes met het uit zoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeempie. da's nog een eind weg! Maar wel lekker zeg.

  Ik weet niet of het je smaak is, maar bij die lekkere grote zweedse meubelgigant zijn voor heel leuke prijsje erg leuke vloerkleden te scoren. Ook hier een dergelijke in ons budgethuisje! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Best een enerverende tijd voor de boeg dus. Maar het plannen maken en opnieuw inrichten is toch ook wel heel leuk. Slim om alles eerst neutraal te houden, veranderen kan altijd nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lamp, ik kocht laatst een langharig kleed bij de kringloop die heb ik nu op de vloer er leuk kost maar 1 euro. Ik heb ook nog eens een blogje geschreven http://www.creatiefmetweinig.blogspot.nl/2014/06/creatief-met-een-klein-budget-interieur.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Toen wij verhuisden vond ik al die keuzes best moeilijk. Van te voren leek het me veel leuker dan het was.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om zo te dromen. Enne ... de tijd gaat hard hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ben een stille volger en reageer nooit op je posten.... ik lees met plezier mee! Maar nu toch een reaktie. Je zegt dat je t allemaal graag anders wilt qua inrichting. Dat wilde ik ook.... ooooh als ik toch eens rijk was hahaha. Ik heb goed gekeken wat ik nog leuk vond in ons huis maar qua kleur echt niet meer wilde hebben..... Ik heb alles geschilderd. Echt alles. Tot aan bloemenvazen toe die ik eerst bewerkte met een heel dun laagje muurvuller. Dat geeft een goede ondergrond om ze alle kleuren te geven die je wenst. Kijk s rond op blogs van dames die druk zijn met hun inrichting. Ik haal er ERG veel inspiratie van af. En een vloerkleed......karwei heeft vaak super goede kleden in de aanbieding voor rond de 50 euro. Goed om je heen kijken levert vaak zeeeeeeer betaalbare inrichtingsitems op. En vergeet het grote blauw/gele warenhuis niet. Ik maak er een sport van om voor weinig te scoren en dat lukt echt hoor. Als je er maar de tijd voor neemt. Succes met de hele voorbereiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel succes!! Zelf probeer ik ook m'n huis op zo'n manier in te inrichten, probeer echt scandinavische items te gebruiken en dat kleurschema.. was een groot project maar het resultaat mag er zijn. Ben erg benieuwd hoe het er bij jullie uit gaat zien, heel veel succes en plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Spannend he zo'n verhuizing! Ben al vaak verhuisd maar in verheug me altijd weer op de inrichting van het nieuwe plekje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. kijk is naar mooie houten meubels. Naar mijn mening het mooiste wat er is. Heb zelf altijd mijn meubels bij Robuuste tafels gekocht. Neem daar is een kijkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vindt de lamp mooi. Dat is een blijvertje en nu tegen 2018 zie je dat ze tweedehands al bijna niet meer te krijgen zijn. Ik ben voor ons bedrijf voor onze duo rolgordijn op maat collectie op zoek naar de nieuwe trends om onze collectie aan te passen aan de vraag. Zó kwam ik op je blog terecht. Bedankt voor het delen en veel succes. Groetjes, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sandra Van Schaik12 januari 2018 om 09:54

  Licht in de kamer vindt ik erg belangrijk. Daarom heb ik laatst een witte roljaloezie aangeschaft. NU kan ik het zo licht of donker maken als ik wil. We hadden eerst een grijs rolgordijn. Je wil het verschil niet weten. Het lijkt altijd voorjaar in onze kamer

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!