Een simpele zelfmaker!

Onlangs liep ik bij de action (legaal, want ik moest weer billendoekjes hebben ;-)) en zag ik dat ze schrijfblokjes verkopen waar je een heel leuk cadeautje van kunt maken. Ik nam ze mee, 3 schrijfblokjes voor 0,99 euro. Thuis zocht ik mooie papiertjes op, en kijk eens:


Een schoencadeautje voor de jongens! En dat voor 1 euro! Het papier reken ik niet mee, dat ligt al jaren hier in huis en ik ben blij dat het eindelijk eens gebruikt wordt!

Ik ging als volgt te werk:
1. Zoek leuk papier op, een beetje dik zodat de tekst van het blokje er niet doorheen schijnt.
2. Lijm het voorblad (met de tekst) in met een lijmstift.
3. Plak het papier erop en knip de randen af. Dat gaat heel makkelijk als je het boekje even open doet.
4. Klaar!

Als ik weer bij de action kom neem ik weer drie blokjes mee (ze zijn per drie verpakt). Altijd handig om in huis te hebben als cadeautje voor een (stage) juf. Mooi papiertje met een fotootje van je kind of een tekening en klaar is je 'persoonlijke-maar-toch-zo-goedkope-cadeautje'!

ps. Ik vind het prima als je dit idee deelt met anderen, gebruik je de foto? Dan zou ik het leuk vinden als je erbij schrijft dat hij bij mij vandaan komt!

Reacties

  1. Leuk! Hier wordt het ook nog wel eens toegepast als aardigheidje ;-)
    Ze hebben ook wel eens van die kleine notitieboekjes met een bruine karton kaft: ook leuk om mee te freubelen, leuk plaatje erop, met letters bijv. een naam erop stempelen en je hebt weer een persoonlijk cadeautje wat heel weinig geld heeft gekost (alleen wat moeite en plezier :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Action is de enige winkel waaruit ik vaak meer meeneem dan ik eigenlijk van plan was ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!