Winterjassen

Ineens kreeg ik het in m'n bol, ik moest en zou kijken of de winterjassen nog wel passen en of er voor A. nog wel een jas was! Dus kroop ik op zolder achter wat bakken naar een enorme koffer die ik daar heb liggen. Ik graaide er eens flink in en vond voor B. 4(!) jassen, voor E. 2 en voor A.... geen. Na wat passen blijkt B. er 2 te passen en mogen de andere 2 tot volgend jaar wachten. E. paste beide jassen maar A.. die moest een nieuwe! En toen schoot het me ineens te binnen.. A. heeft nog nooit een nieuwe winterjas gehad...


Zoals waarschijnlijk wel een beetje normaal is schuift ook hier alles door. Geeft niets hoor! Het bespaart enorm! Toch probeer ik voor alle kinderen in ieder geval 1 á 2 nieuwe setjes kleren te kopen per seizoen. Dat kan ook alvast in de opruiming, geen probleem. De kinderen vinden het niet erg om kleding van elkaar te dragen of zelfs kleding van een ander, maar iets nieuws.. dat is ook wel erg leuk!


Omdat we drie jongens hebben koop ik nooit voor alle drie hetzelfde. Als het dan een beetje meezit loopt A. zolang in het zelfde.. ;-)


Maar ja, nu die jas, die er nog niet was, die is er nu wel. Vanmorgen ben ik met A. naar V&D gegaan om een jas voor hem te kopen. Een nieuwe! Met stickerkorting, dat wel, maar ach, wat geeft het. Het scheelde mij een tientje! En hij is zo trots...


Jack(dit is 'm..)

Reacties

 1. Wat een super stoere jas heeft zoonlief gekregen!!
  Ik word nu, 22.21uur, ook wel erg nieuwsgierig of de oudste twee hun jassen nog wel passen....ik ben bang.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stoere jas. Tot hun 2e jaar kregen wij veel kleding van een vriendin, dit resulteerde dat ik voor mijn dochter nooit iets hoef hebben te kopen behalve schoenen. Zoonlief had ik wel eens wat nieuws gegeven, hier kan niks worden doorgegeven naar elkaar. Zoonlief heeft wel 3 jaar met zijn zomerjas kunnen doen, hij is nu 6 :-) En ik heb nu een stoere jas bij cena gekocht, 25 euro. Voldoet prima voor 1 seizoen. En zijn jas volgend jaar hangt al in de kast want die kreeg ik van een collega en zijn zomerjas hangt ook al in de kast want gekregen van die desbetreffende vriendin.
  En ach voor de kinderen shoppen is leuker dan voor mijzelf.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie jas hoor! Mijn moeder schoof ook altijd alles door bij de jongens, ook drie stuks ;-) De jongste van het stel heeft altijd een overvolle kast gehad haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt je kinderen wel hele korte namen gegeven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ook hier gaat het zo en ook ik koop voor iedereen zeker 1 stel,maar je hebt een mooie jas gescoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stoer hoor! Hier hoeven we deze winter geen jas te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij lijkt me lekker warm! En die kleur blauw maakt hem fleurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuke jas, daar zal hij veel plezier van hebben :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!