Ik ben er weer!

Het bloggen schiet er nogal bij in de laatste tijd. Blijkbaar moeten we even opstarten na de vakantie. Het kerkenwerk is ook weer begonnen en we moeten zo af en toe ook weg voor ons nieuwe huis. Maar goed, ik ben er weer!

10 dagen geleden ging Gedeeld geluk online. Inmiddels staan er al wat leuke dingetjes op, neem gerust een kijkje!
Dat heb ik dan weer wel gedaan! ;-)

A. is inmiddels bijna 2,5 jaar en ging nog elke middag naar bed. Ging zei ik.. inmiddels gaat hij alleen nog af en toe. Het is weer even wennen om 'm de hele dag om me heen te hebben. Meestal deed ik de was en de mail tijdens zijn slaapuurtje, dat moet nu als hij wakker is en dat valt nog niet mee. A. praat de hele dag en verwacht dat ik hem nazeg. Hij is erg gezellig maar ook erg vermoeiend. Alleen spelen duurt meestal niet langer dan 10 min. Wennen!

Nou, nog even wat doen, en dan weer naar school!

Reacties

  1. Haha, heel herkenbaar! Onze jongste is bijna 3. (nov.) In de zomervakantie vond hij het ook niet meer nodig om 's middags naar bed te gaan. maar toen was er altijd wel een broer of zus die zich even met hem wilde bemoeien of even naar de speeltuin mee te nemen. Nu alles weer naar school is moet hij zichzelf weer vermaken en dat valt niet altijd mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik was er net vandaag ook weer! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat zwarte piet spel heb ik ook! Prachtige plaatjes staan daar op vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!