Kringloopvondsten!

Afgelopen zaterdag was het weer rommeldag. Samen met een vriendin reden we langs een aantal kringloopwinkels. Heerlijk!

Ik kocht twee tegeltjes voor in het nieuwe huis. ik wil daar in de gang 'tegeltjeswijsheid' ophangen. Het grote verzamelen is dus al begonnen :-).

Verder vond ik nog een koffertje van jip en janneke, heel veel kaarten, een leuk t-shirt voor mezelf, een reserveschooltas voor de jongens (die schooltassen... zucht.. ze slijten alweer!).

Dit was mijn allerleukste vondst:


Sorry voor de lelijke foto, maar het huis is wel goed te zien. Helemaal van hout! En dat voor 12,50 euro. De achterkant kan ook open. De jongens hebben er het hele weekend al mee gespeeld!

Een poosje geleden scoorde ik dit cakeplateau in de plaatselijke kringloopwinkel:
(ja, het is gelukt! Een foto van instagram!)


Het was nog helemaal nieuw, het kaartje zat er nog aan!

Ik ben weer tevreden en kan er weer tegen aan. Op naar de volgende kringloopdag!

Reacties

  1. Oh, dat huis is echt super leuk! Kan mij voorstellen dat de jongens daar heel druk mee zijn! Heerlijk zulke rommeldagjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. laat toch al je vondsten zien(knipoog)das leuk!bij ons is dat ook ons hobby in het weekend,leuke spullen speuren om huis te decoreren,tuin,speelspullen voor ons kleindochter..altijd is dit leuk onverwacht leuke dingen te vinden,zo vond ik zondag 2deflo-boeken die ik nog niet had en 2 chique sjaals,ik ben namelijk een sjaalmadam in alle kleuren en materialen,en heb er al veel op de rommelmarkt gekocht.geniet van je koopjes!groetjes debora

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldige vondst dat houten huis!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!