Aanbiedingen

Vanmorgen na het naar school brengen van onze oudste ben ik doorgereden naar de Boni. Ik had de folders goed gelezen en had gezien dat daar nogal wat leuke aanbiedingen waren.Ik kocht er bijvoorbeeld kookworst. Deze is wat langer houdbaar en het is daarom altijd handig om zoiets in je koelkast te hebben liggen. Toen ik langs de vleesafdeling liep zag ik dat er wat vlees afgeprijst was, ook gelijk maar meegenomen en thuis in de diepvries gedaan, voor de voorraad!

Plaatje van internet.


Terwijl ik weer naar huis fietste bedacht ik dat ik gelijk wel even langs Hoogvlied kon gaan, aangezien ik daar ook wat wilde halen. Ik kocht 7 ons bonen voor 0,73 euro. Niet gek, dacht ik zo. Onze tweede was ook mee. hij vind de Hoogvliet echt een uitje, alleen al om de zingende koeien.

Dat waren dus twee winkels. Ik had de AH al gehad, nu de C1000 nog. Overal haal ik een beetje en ondertussen zorg ik voor genoeg voorraad voor de komende weken. Al die actieweken vind ik leuk, maar ergens ben ik ook maar weer blij als ze voorbij zijn. Ik wil gewoon te veel. Ik heb mezelf beloofd om na de actieweken het voorlopig maar weer bij 1 a 2 winkels te houden.

Wat doen jullie met deze actieweken? Kopen jullie dan ook in andere winkels dan normaal?

Reacties

  1. Ik ga altijd naar de AH en de Lidl.
    Ik woon buitenaf, ben anders mijn hele morgen kwijt met boodschappen doen! Omdat ik niet in het dorp woon, doe ik 1 keer per week boodschappen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!