1 la, groot effect!

Nog steeds ben ik, blij vlagen, aan het minimaliseren. Nu ga ik niet alles laten zien, dat zou me teveel tijd kosten, maar deze la wil ik wel graag laten zien: de bestekla!
Omdat het een grote la is, bewaarde ik er ook veel in, en lag er veel dubbele spullen in, omdat het toch niet in de weg ligt. Nou ja.. lag..
Ik haalde alles eruit en keek alles na. Gebruik ik het voorwerp? Is het nog heel? Heb ik dubbelen?Het verbaasde me dat er zoveel uit kon!


Niet alles gaat de kliko in. De stickers, pennen, lijm e.d. gaan in een la in de kamer. De rietjes en lepels, links bovenin, gaan naar de kringloop, en dit..


..mag weg!

Ook al is het maar één la, het heeft toch een groot effect. Waarom? Omdat je elke dag een paar keer de la open moet doen en je dus elke keer het resultaat ziet!

Reacties

 1. ja ik herken dat ik loop ook iedere keer naar het voorraadhok.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh sorry, was nog niet klaar. dat heb ik ontdaan van zijn overbodige oud papier en flessen. die moeten we dit weekend maar eens weg doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar heb je eer van. Ik doe iedere week een lade of kastje dan loopt het nooit vol.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel herkenbaar. Moet er ook weer doorheen. Maar je hebt eer van je werk!!
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb een bestekla en een rommella,ja en die rommella is echt rommel,je hebt het weer mooi netjes zo,en nu de kunst om het zo te houden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo'n opgeruimde la. Maar wat een boel vakjes! Is dit een 90 cm lade? Ben namelijk wel een beetje jaloers op die bak...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!