Aan het einde van de vakantie.. (deel 1)

.. is het best leuk om terug te kijken!


Sinds ik (bijna) elke dag een foto op IG publiceer is het makkelijker om me te herinneren wat er ook alweer allemaal gebeurt en gedaan is. Kijk je mee?


In de eerste vakantieweek at ik met de jongens kibbeling op de markt. Oh, wat een feest!


Ik kocht gelijk een voorraadje zomerkleding voor de jongens voor volgend jaar. In de uitverkoop, uiteraard. Trouwens.. ik kocht ook een vest en blouse met lange mouwen voor B. alvast voor deze winter, en ja.. ook in de opruiming. ;-)


Niet alles was leuk in de vakantie.. (dag van nationale rouw)


Iedereen verwerkt de ramp met de MH17 op zijn/haar eigen manier. Dit is een tekening van B. 2 vliegtuigen met de kleppen open. (getekend na de beelden van de aankomst).


B. in de weer met z'n loom-elastiekjes. Wat leren ze dat snel zeg!


 Hulp in de huishouding!


B. ging logeren bij opa & oma.


Er viel ontzettend veel regen in één keer waardoor de hele straat blank stond. Helemaal niet erg, de jongens hebben zich prima vermaakt! (al is het voor de mensen met ondergelopen kelders natuurlijk helemaal niet leuk!)


Ik maakte mijn eerste eigen instagram-kaartjes. Heel simpel: de foto's af laten drukken bij Kruidvat of Hema en dan op een kaartje plakken. Het karton had ik liggen (al jaaaaaaaaaren), de foto's kosten 9 of 12 cent per stuk.


We aten kip in spek, heerlijk! Recept is van Spil van het gezin

De volgende keer meer. Ik heb zoveel foto's!

Reacties

 1. Wat een leuke foto ,s van een heerlijke vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. IG is leuk he! Ik doe het nog te weinig omdat ik mijn kinderen niet in beeld wil hebben maar dat heb je zo toch leuk opgelost. En leuk zeg om daar kaartjes van te maken.
  Ik heb in de opruiming ook weer voorraad kleding gekocht, blijft leuk. De helft van de helft bij het ondergoed.
  En wij zijn al weer 2 weken naar school en werk. Wij hebben gelukkig niet zoveel regen gehad als in de rest van NL. Wij wonen in het noorden des lands en dus ook geen blanke straten terwijl dat voor de kinderen wel heel erg leuk is natuurlijk. Maar voor de rest niet.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aha,leuk je weer te horen op je blog!!!!
  wat leuk die istagramkaartjes!
  en..ik at vandaag ook zo'n kippefiletjes,opgevuld met plakje kaas en zongedroogde tomaatjes en omwikkeld met spek,lekker!veel groetjes debora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bijzonder hoe kinderen uitdrukking geven aan ingrijpend nieuws.
  Je fotokaartjes vind ik helemaal super. Laatst dacht ik nog dat kaarten zo vreselijk duur zijn. Ik ga proberen of het mij ook lukt...:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!